V.Terézia

10401931_479633618835961_4440927076204676474_t.jpg

6 értékelés

Váci Strandfürdő és Uszoda

Júliusban voltunk Vácott a Camelot Hotelben a férje imádja a fürdőket és átmentünk a Strandfürdőbe .Nagyon kellemes hely egész nap ott voltunk jól éreztük magunkat Nem drága az sok mindent megkóstoltunk nagyon finom minden:Ha legközelebb Vácra jövünk újra ott leszünk!
Köszönjük!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Szívkatéterezésen voltam ebben a kórházban. Nagyon félve mentem ill.vitt fel vidékről a férjem: Nagyon kedvesen fogadtak András Péter főorvos katéterezett kedvesen megnyugtatott de valóban semmit nem éreztem egy kis melegségen kívül! Nagyon odafigyelnek minden betegre : Ha valami bajom lesz ide szivesen visszamegyek: Utólag is köszönöm Föorvos úr és nővérkék az odafigyelésüket kedvességüket mert az fé gyógyulás!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csillagvár Bevásárlóközpont

Mindössze kétszer voltunk ebben a nyugodt csendes bevásárlóközpontban :Először véletlenül mert ingyenes a parkolás és grill csirkét ettünk nagyon finom volt.1 hónapja meg direkt grill csirkét enni és vettünk virágot:Én szeretem az ilyen nyugodt helyeket! Jó egy kis csend ebben a rohanó világban!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jancsikné Nagy Tünde gyógytornász

Jászberényi vagyok sok jót hallottam Tündéröl! Gerincsérv betegségem van azért kerestem fel. Egyéni gerinctornát csináltunk nagyon jól esett már az első alkalom után jobban éreztem magam! Szivesen ajánlom mert nagyon jól csinálja!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

2013-ban voltam a kisunokámmal ott nagyon tetszett!!! Nézzétek meg ha tehetitek!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Voltam az uszodában sajnos csak egyszer mert nekem nagyon drága !!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Szabó Csaba ügyvéd
Margit utca 4., 5100 Jászberény