Érsek Richárd

1004526_372232949568973_645631291_n.jpg

9 értékelés

Kowax Kft. Hotel Magistern

A kiszolgálás fantasztikus, az étel és az ital remek.A szobák tiszták és rendezettek.Egyszerűen lenyűgözött remélem sokszor tudok majd menni. majd oda minden nyáron el akarok szeretnék jutni.Ez az egyik legszebb hotel siófokon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Magyarország legszebb állatparkja ez az állatkert.Majdnem minden állat megtalálható benne.Biztonságos, nyugodt, szép nagy.Rengeteg állat van ott,szép látnivalók.Nagyon szép élmenyeket ad azoknak akik ellátogatnak ide.Ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Miskolc Plaza

Ez egy nagyon szép pláza sokszor jártam ott és mindig tetszett eddig.Jó üzletek,jó árak vannak.Ajánlom megnézni mindenkinek aki arra felé jár.Mellette pont ott van a meki egy ebéd után egy jó pláza mindig jól jön.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sóstói Múzeumfalu

Sziasztok.Szeretném leírni mennyire csodálatos ez a hely itt Nyíregyházán, egyszer mindenképpen érdemes megnézni beleszeret az ember.Vannak csodálatos programok,maga táj is gyönyörű,felejthetetlen pillanatokat élhet át az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Metro Nyíregyháza

Nagyon szuper hely, hetente szoktam oda járni, rengeteg minden kapható ezen a helyen,az eladók igazán kedvesek és segítőkészek,ha keresünk valamit megmutatják hol található az adott dolog,gyerekkorom óta a kedvenc bevásárlóhelyem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemence Csárda

Nem olyan régen jártam ebben az éteremben,remek kis hely,hangulatos,nyugodt.A kiszolgálók udvariasak,rendesek.Szívesen ajánlom mindenkinek,hogy próbálja ki senki sem fogja megbánni.A kiszolgálás is elég lendületesen zajlik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Sziasztok.A Spar az egyik kedvencem,nagyon szeretek oda járni vásárolni ,jók az árak,vannak jó akciók, jó termékek,minden remek. Gyorsak a pénztárak , segítőkészek az eladók.A Spar egy nagyon jó üzlet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Júlia Fürdő

Gyerekkorom egyik kedvence a Júlia élményfürdő,Sok szeretettel ajánlom minden családnak ahol kis gyerek van.Nagyon élvezni fogják jó a víz, a felnőttek a hideg vizes és a meleg vízben is tudnak úszni egy jót.És van külön a legkisebbnek is kismedence.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bujtosi Szabadidő Csarnok - Nyíregyháza

A Nyíregyháza Bujtosi szabadidőcsarnok az egyik kedvencem sok jó program szokott lenni,érdemes eljönni és megnézni.Maga az épület is szép,és belülről is csodás.Autókiállítás,koncert mindenfélre program szokott lenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely