Nagy Szilvia

30 értékelés

Terasz Étterem

a kiszolgálás lassú és gépies volt (kb 30 perc után vették fel a rendelésünk). Senki sem kérdezte meg kérünk-e még valamit, ízlett-e stb. Az, hogy 2013-ban nem lehet kártyával fizetni, felháborító. A pincér a számlát kihozva közölte, hogy csak készpénzzel lehet fizetni, majd hanyagul hozzánk vágta, amúgy aranyat is elfogadnak... A zene, ami időközben "felcsendült" iszonyúan hangos volt és egy rosszabb esküvőre emlékeztetett. Maga az étterem szép, az ételek finomak voltak, de soha nem fogok többet odamenni és senkinek sem fogom javasolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászkert Étterem

A hosszú 7vége kapcsán ismét ebben az étteremben fogyasztottuk a legfinomabb ebédet és vacsorát is. A kiszolgálás gyors és nagyon kellemes volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek az éttermet. Tiszta, szép környezet, korrekt személyzet, itt vendég lehet az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kocsi Csárda

Huhhh, én vagyok az első értékelő :) Az étterem elhelyezkedése elég érdekes, ha nem lenne kint az a nagy kocsi, talán meg sem találtuk volna. Ezt leszámítva az ételek finomat voltak, gyors volt a kiszolgálás is. A kiülős verzió jobb, sajnos bent nagyon kellemetlen szagok vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tóth Mónika fodrász

Évek óta hozzá járok. Örülök, hogy az elsők között írhatok véleményt a munkájáról. Lelkiismeretes, mindig igényes munkát végez. Gyors, nem húzza az időt. Mindenkivel kedves, figyelmes. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tóth Eszter Enikő háziorvos

Mindent megtesz a betegeiért, kedves, mindig mosolygós :):) A rendelési idő optimális, nem kell sokat várni. Csak ajánlani tudom minden gyógyulni vágyónak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

Visszajáró vendégek vagyunk, bár mostanában inkább csak azért, mert közel van. A hely egyre koszosabb. Sajnos a mosdók állapota kritikán aluli. Az árak már az egekbe szöktek. Az étterem kínálata kevés, az ételek drágák. Az nagyon jó, hogy vannak nyugágyak, csak azt nem értjük soha, hogy miért nekünk kell vadászni a napernyőket hozzá? Nincsenek fák, sajnos semmi árnyék a területen. A só domb nagyon szép. Tetszik, hogy nem engednek be annyi embert, hogy az már kellemetlen legyen. Szép, de van miben fejlődni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizzeria e Ristorante il Caminetto

Az étterem valaha nagyon kellemes hely volt. Tetszetős a kemence az étterem közepén, látni ahogyan készül a pizza. Na most már épp ezzel van a baj. Leadtuk a rendelésünk, vártunk. Néztem, ahogyan készül. Belépett egy fiú kabátban, áthajolt a pulton, beleevett a kipakolt feltétekbe kézzel, majd elkezdte ollóval vagdosni a pizzát, amiről kiderült, hogy a miénk lett volna. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem kedvelem, ha bejön valaki az utcáról, akiről kiderült, hogy a pizzafutár, majd kézmosás nélkül vagdossa a pizzát. A pincér szerint ez teljesen normális... a pohár, a terítő is koszos volt, soha többé nem megyünk oda és senkinek sem ajánlom. Természetesen semmit sem fogyasztottunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Mangó Gabriella háziorvos

Szerettem volna elmenni a doktornőhöz egy kezelésre. Sajnos épp egy hosszabb szabadságon volt, de nagyon kedvesen válaszolt a leveleimre.
Végül mégsem tudtam elmenni hozzá, a személyzet teljesen elvette a kedvem tőle. Nagyon flegma volt az asszisztens, aki ügyeletben volt, s kb a nyolcadik hívás után vette fel a telefont. Az időpontok folyamatosan ütköztek a munkaidőmmel, egyáltalán nem éreztem semmiféle rugalmasságot, vagy valami lehetőséget a személyes találkozó időpontjára vonatkozóan. A doktornő munkájáról eddig jókat hallottam, de valószínűleg soha nem fogom megtudni milyen a munkája a rugalmatlan nyitva tartás miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Autószöv Gyöngyös Kft.

Gyorsak, megbízhatóak. Az autóm mindig oda viszem műszaki vizsgára. Soha nem tapasztaltam semmi problémát,mindig segítőkészek, így másoknak is csak ajánlom.
Jó a szervizelés, az alkatrészbeszerzés is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyöngyös Okmányiroda kirendeltség

nem olyan régen személyi igazolványt kellett cserélnem. Meglepődve tapasztaltam, hogy udvariasan beszéltek velem, nem kellett időpontot kérni és azonnal elkészült a fotó, majd néhány nap múlva megérkezett az új személyi. Régebben a telefont sem vette fel soha senki, s az információs pultnál is egy hárpia ült. Ez igazi fejlődés. Nem tudom, hogy a posta már alkalmazkodott-e az iroda nyitva tartásához, remélem az is megoldódott már.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely