Nyúlcipő

Nyúlcipő

1 értékelés

Vay Kastély Hotel

2012. augusztusra foglaltunk szobát. Az email visszapattant, hogy a címzett postafiókja megtelt. Gondoltam, ha ennyire érdeklik a vendégek akkor menjünk máshova... Azért felhívtam, hogy mi van.

"Ó, hát azt csak rendszer küldi, azért megkapja ő a levelet...!"

Három nap múlva kinéztem egy másik szállást, de azért csak felhívtam, hogy mi van már.

"Küldtem választ, nem kapta meg? Elküldöm újra!"

Gondoltam kamuszag van! Ha elküldte akkor meg is kapom. Végül is kaptam egy levelet, okés a foglalás. Válaszoltam is, hogy megyünk. Este 7-kor megérkezünk.

"Írtam ma egy emailt nem olvasta?"
"Nem, utaztam."
"Hát... még nincs kész a szoba (este 7!!!) mert nem voltunk benne biztosak, hogy jönnek. Fél óra és kész lesz. Bocsánat, de én vagyok itt a tótum-faktum és gyűlés van a faluban."

Odahívott egy hölgyet, hogy gyorsan csinálja meg a szobát. Közölte, hogy ha akarunk akkor kaphatunk "szürkemarha lábszár pörköltet", de még egy fél óra mire megfő hozzá a krumpli.

Ezután kb. egy óra múlva már ettünk is.

A szoba botrányosan koszos volt. A sarkokban pókhálók és póktetemek, a a padlón légytetemek, a szőnyegek koszosak, az ablakok pókhálósak. Bogártetem tapad a zuhanytálca oldalához, a vakolat omlik, a pohártartó rozsdás, ragad a kosztól. A kert elhanyagolt, a bejárat előtti kocsiforduló kavicságyát felveri a gaz. A kastélypark sose volt lenyírva, a kőlapok között feltör a gaz. Mintha most vették volna meg és kezdődne a felújítás. A honlapon található képek hamisítványok. Ott minden csilli-villi. A valóságban sehol nincs halastó, medence, stb.

A házigazdának fogalma sincs róla, hogy napi 5800Ft/fő-ért hogyan kell vendéget látni. Hogy valaki legyen a recepción, számlát kell adni, takarítani kell, a szobának időre kész kell lenni, az emaileket olvasni kell és nem három nap után felszólításra válaszolni.

Másnap reggel távoztunk. A Rádiómúzeumra ezek után nem voltunk kíváncsiak.

Lehet, hogy ő a tótum-faktum Nagymajorban, de nem ártana néha elhagyni a falut és körülnézni a világban.Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

8 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely