Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

M. Péter

Vélemények, értékelések (4)

Trófea Grill Étterem Belváros

Értékelés 2013. 08. 02. 23:04
A többi Trófeát ismerve, betévedtem ide is, igaz egyelőre csak terepszemlére. Ahogy körbejártam, odalépett hozzám egy dolgozó, majd miután felvilágosítottam, hogy csak bámészkodni tértem be, szokatlan dolgot tett. Ahelyett, hogy elfordult volna és faképnél hagyott volna, elkezdett körbevezetni és bemutatni a szolgáltatásaikat és étkeiket. Aztán csak mesélt és mesélt - az ételekről. Amikor a végére értünk sétánknak, udvariasan elbúcsúzott, és reményét fejezte ki, hogy visszatérek - fogyasztani is. Én, meg ekkor már tudtam, hogy jönni fogok, hisz ki nem hagynám ezután azt a helyet, ahol ilyen készséges, decens, lojális és munkájukat szerető emberek serénykednek. Ide csak visszatérni lehet. Sőt, kötelező!
  • elismerés
  • Möbelix

    Értékelés 2013. 12. 31. 15:02
    Az utóbbi hónapban - a Karácsony fényében - többször is voltam náluk. Sajnos, a színvonal nem emelkedett, amióta átvették a Sconto helyét. Továbbra is csak ígéret van, áru nem. A megrendelés heteket késik, a kiszolgálás lassú vagy nincs, mert az eladótérben fél órákig sem jelenik meg eladó/tanácsadó. (Adalék: nekem a nyitás óta nem voltak képesek törzsvásárlói plasztik kártyát küldeni.) A vevőszoláglaton senki sincs, a pénztárban kezdő ül. Némi ellentmondás persze, hogy ettől függtelenül jó néha rájuk nézni, végülis lehet találni ezt-azt, ugyan nem mindig azt, amiért megyünk.
  • elismerés
  • Tó Wellness Hotel***

    Értékelés 2015. 02. 20. 20:56
    Mi is voltunk ott 2 napot. Minden rendben volt, szívélyesek; kedvesek az éttermi dolgozók is, rugalmasak a masszázsnál is, bár utóbbi kissé drága.
  • elismerés
  • Dr. Ungvári Ilona Mercedes ügyvéd

    Értékelés 2017. 06. 28. 23:08
    Nagyon tisztelem: figyel helyettem is, velem szemben is. :) Maximálisan védi és érti az érdekeimet. Szívélyes, készséges.
  • elismerés