M. Péter

M. Péter

3 értékelés

Trófea Grill Étterem Belváros

A többi Trófeát ismerve, betévedtem ide is, igaz egyelőre csak terepszemlére. Ahogy körbejártam, odalépett hozzám egy dolgozó, majd miután felvilágosítottam, hogy csak bámészkodni tértem be, szokatlan dolgot tett. Ahelyett, hogy elfordult volna és faképnél hagyott volna, elkezdett körbevezetni és bemutatni a szolgáltatásaikat és étkeiket. Aztán csak mesélt és mesélt - az ételekről. Amikor a végére értünk sétánknak, udvariasan elbúcsúzott, és reményét fejezte ki, hogy visszatérek - fogyasztani is. Én, meg ekkor már tudtam, hogy jönni fogok, hisz ki nem hagynám ezután azt a helyet, ahol ilyen készséges, decens, lojális és munkájukat szerető emberek serénykednek. Ide csak visszatérni lehet. Sőt, kötelező!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Möbelix

Az utóbbi hónapban - a Karácsony fényében - többször is voltam náluk. Sajnos, a színvonal nem emelkedett, amióta átvették a Sconto helyét. Továbbra is csak ígéret van, áru nem. A megrendelés heteket késik, a kiszolgálás lassú vagy nincs, mert az eladótérben fél órákig sem jelenik meg eladó/tanácsadó. (Adalék: nekem a nyitás óta nem voltak képesek törzsvásárlói plasztik kártyát küldeni.) A vevőszoláglaton senki sincs, a pénztárban kezdő ül. Némi ellentmondás persze, hogy ettől függtelenül jó néha rájuk nézni, végülis lehet találni ezt-azt, ugyan nem mindig azt, amiért megyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tó Wellness Hotel***

Mi is voltunk ott 2 napot. Minden rendben volt, szívélyesek; kedvesek az éttermi dolgozók is, rugalmasak a masszázsnál is, bár utóbbi kissé drága.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely