S. János

S. János

7 értékelés

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Az árak jók! Az egész terület csodás!
Rengeteg vízfelület !
Az emberek barátságosak !
Az ember szívesen jár vissza ide!
Egy szerüen jó!
Egyedül a parkoló helyek hiánya okoz gondot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Büki Gyógyfürdő - Bükfürdő

A Büki fürdő az ország 3 legjobb fürdője között van! A gyógvíz egyszerüen tökéletes a fiataloknak és az idősebb korosztálynak egyszerüen felüdülés! A gyógykezelések, terápiák tárháza! Az élményfürdő része a nagycsaládosok számára egy felüdülés! Én voltam barátokkal ,barátnőkkel és nagyon-nagyon csodálatosan éreztök egymást! Én minden éven rendszeres eljárunk csak jó dolgokat tudok mesélni ! oldalakon keresztül tudnék mesélni az élményeimről ! remélem másoknak is kedvet tudtam csinálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Sárvári fürdőt minden évben többször meglátogatjuk! egyszerüen a családnak egy tökéletes kikapcsolódás! rengeteg medence csúszdák sokasága megfelelő helyi adottságok! A nyáron éjszakai fürdőzések vannak sztárvendégekkel! nagyon ajánlani tudom mindenkinek! az árak a nagyon kedvezőek élményfürdőhöz képes!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

A zalakarosi fürdő! hát nagyon szuper hely én vasmegyében lakom de szívesen lejárunk ide mert egyszerüen csodás! a hely máretei a gyógyvíz az élményfürdő adta vidám órák! nagyon kellemes! A gyógyvíz gránitot tartalmaz. Az ára annyira nem kellemes! egy 4 fős családnak azért nem a legolcsóbb! de megéri! a fürdő melledt szállodák várják a pihenni vágyókat!
Összesslgében nagyon kellemes hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gerendás Vendéglő

Mi többször is jártunk itt! és ekégedetten tele gyomorral távoztunk! Az árak elfogadhatóak! a kiszolgálás remek az ételek csodálatosak és bőségesek! Barátágosak az emberrel! kellemes hely egy jó ebédhez vagy vacsorához! nagobb társaságok fogadására is képesek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fürdő Étterem

Voltunk itt és kellemes hely ! Az ételek nagyon bőséges adagok voltak! Az árak normálisak voltak vendégek mindig sokan vannak a fürdő közelsége miatt! esküvőt is tartottunk itt és nagyon jót mulattunk itt mindenki jól érezte magát nagyon jó hely !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Gróth Termálfürdő

Egyszer jártam itt egy nagy társasággal nyugott hely nagyon! nem ismerik még az emberek anyira . nem rég készült el a fürdő szép helyen fekszik!
fedett rész is van és nyitott is! Az árak alacsonyak a kevésbé ismertség milyadt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely