H. Kornélia

H. Kornélia

4 értékelés

Két Szekér Fogadó

Az ételek nagyon finomak, ízletesek,a kiszolgálás kedves,gyors, higiénia megfelelő, és szép a környezet. És ami még nagyon fontos megfelelő árkategóriájú étterem! Merem ajánlani mindenkinek! Még közvetlenül zárás előtt is kiszolgálnak meleg étellel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Venus Hotel

Egy kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben, kedves és közvetlen volt minden ott dolgozó függetlenül a munkakörétől. Az ételeik rendkívül választékosak és ízletesek voltak, degeszre tudtuk magunkat enni! Tiszta, modern környezet! Nagyon jó az elhelyezkedése, közel van a városközponthoz. Szép kis város!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hertelendi Termálfürdő és Strand

Lánybúcsúmat tartottuk M.hertelenden, ami egy szuper kis község jófej és kedves emberekkel belakva. Esténket a Hertelendi Termálfürdőben fejeztük be, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és kellemes meglepetés ért bennünket a strand kialakításáról és igényességéről. Szép, hangulatos hely, és itt is rendkívül kedves emberek vettek minket körül, fokozva a lánybúcsú hangulatát. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kapucinus Sörfőzde

Szerettünk volna egy "kóstolgatós" látogatást tenni a sörfőzdébe, de sajnos majdnem, hogy elzavartak minket, nemhogy betessékeltek volna. Hallottuk a hertelendi sör jóhírét, de sajnos nem volt benne élményünk. Az ott tartózkodó fiatalember azt mondta, hogy egyáltalán nincs is sör. :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely