Herczeg Ildikó

1966802_687432204642525_1950230839_t.jpg

16 értékelés

Don Pepe Pizzéria

Mikor Budapestre utazunk mindig betérnünk a westenbe lévő Don Pepébe. Nagyon finom a pizza a kedvencem az ananászos sonkás. Többieknek is ajánlom! A kiszolgálás is barátságos és segítőkészek az eladók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Néha- néha betérek a bankfiókba mikor fontos dolgot intézek. Szerencsére van már ügyfélhívó így nem kell egymás hegyén hátán sorakozni. Tetszik hogy kedvesek és segítőkészek az ügyféllel mindig gyorsan végzek eddig semmi problémám nem volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Westend

Nem is mondom,hogy vidékhez képest a Westendben lévő ülőhelyek sokkal kényelmesebbek és rendesen lehet látni a mozivászont. Most annyi jó film van, hogy nehéz választani közülük. Rengeteg film, rengeteg élmény vár a Westend moziban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Cegléd

Sajnos kicsit messze van hozzánk, de egyszer ellátogattam gyalog. Ár- érték arányban megfelelő. Olcsóbban lehet beszerezni a mindennapi élelmiszereket. Vásároljatok ott nyugodtan nem bánjátok meg :) :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szuterén Ajándék és Lakásdekoráció Üzlet

Az eladó kedves segítőkész, nagyon jó hogy még nyomtatást is vállalnak és lehet bátran fordulni hozzájuk. A belvárosban van, így könnyen megközelíthető :) Van választék bőven, minden alkalomra szülinap, névnapra stb..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Ceglédi Kirendeltség

Nagyon örülök, hogy a kötelező jelentkezést online is le lehet bonyolítani, nem kell sorban állni. Már rajta vagyok egy online adatbázisban is a munkaügyi által. Várható a későbbiekben másban is javulás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Arizona Pizzéria

Ez az, örülök hogy az Arizona Pizzéria is rajta van :) Nagyon jó véleménnyel vagyok a pizzájukról az első és egyetlen amit nagyon szeretek, finom vékony friss tészta, ínyenc szósz sok sajttal. Ananászos a kedvencem, egyszerűen imádom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belvárosi Gyógyszertár

Általában itt szoktuk beszerezni épp ami kell gyógyszer vagy kenőcs. Kedves segítőkész személyzet. Azért vásárolunk itt meg a vasutas kártyát is elfogadják. Van választék, ha nincs éppen később hoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Közelben lévő bolt, ha kell valami csak átugrunk érte max 10 perc nem kell nagy távot megtenni egy hiperüzletbe ha gyorsan kell valami itt is beszerezzük, vannak akciók amit kihasználunk :) Kedves segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

A nagy bevásárlást mindig itt intézzük ha autóval megyünk befér a sok árú a csomagtartóba. Sok kassza kevés sorban állás, van önkiszolgáló kassza amit nagyon ritkán használunk, nagyobb tétel esetében nem ajánlatos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely