A. Viktória

A. Viktória

11 értékelés

Burger King

A Burger King számomra egy pozitív csalódás volt. Nagyon nagyon megszerettem és szívesen jövök ide enni. Nagyon finomak az ízek és a személyzet is nagyon kedves. Aki nem próbálta annak ajánlom egyen egy fincsi menüt tuti, hogy visszatérő vendég lesz :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Mészáros Anikó háziorvos

Kb. egy éve jöttem át hozzá. Ennyi idő után azt tapasztaltam, hogy egy rendkívül emberbarát közvetlen segítőkész ember. Emellett nagyszerű orvos eddig bármi nyavajánk volt párommal mindig meggyógyított minket. Szerintem tőle jobb orvost nem is kívánhatnánk :)))))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Orémusz György fogorvos, Mikepércs

Mindig féltem a fogorvosoktól. Amikor anyukám elvitt hozzá félve ültem be a székbe, de ő annyira kedves orvos, hogy a viccelődésével el is felejtettem, hogy miért is jöttem. Nagyon kedves óvatos és figyelmes. Nagyon szép és jó munkát végez!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Döner Ételbár

A hely maga nem valami nagy viszont a kiszolgálás és a finom ételek elfeledtetik az emberrel, hogy nem egy hatalmas étteremben ülnek. Mi általában haza szoktuk vinni a döner tálat. Akkora hatalmas adagot adnak, hogy egy embernek a féladag elegendő. A hús nagyon finom nem száraz és nem sajnálják a hozzávalókat:) A hambijuk is hatalmas és nagyon finom szerintem itt a legfinomabb !!! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

UPC

Párommal most költöznénk Debrecen belvárosába konkrétan a Miklós utcára. Tegnap bementünk a UPC-hez árajánlatot kérni egy telefon Tv internet kombóra. Azt a választ kaptuk nem tudnak semmit se bekötni....vagyis az utca egyik oldalára igen a másikra meg nem. Szerintem ez elég rossz fényt vet a erre a szolgáltatóra,hogy bemegy hozzá az ügyfél és elküldik....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Testimesék Tattoo Stúdió

Én itt csináltattam 5 éve a piercingemet és nagyon megvoltam / vagyok elégedve. Gyors és fájdalom mentes volt a szúrás. Csak egy picit volt begyulladva de az el is múlt pár nap alatt. Igazán jó szakemberek dolgoznak itt. Aki ilyesmire szánja magát annak ajánlom figyelmébe ezt a helyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OMV benzinkút - Füredi út 27

Minőségi benzineket adnak el. A személyzet szakképzett és segítőkész. Mindig szívesen jövünk ide tankolni. Az árak kicsivel többek mint a többi helyen de viszont a benzin is jobb. Az országban sok helyen megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

Nagyon jó, hogy a vásárlást össze lehet kötni a csekkek befizetésével. Nem kell még külön járkálni máshova emiatt is. Az itt dolgozók kedvesek és mindig mosolyognak. A legjobb benne, hogy szombaton is nyitva van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Invázió

Imádom ezt a boltot!!! Egyszerűen fantasztikusak az árak és kedvesek az itt dolgozók. Rengeteg akció van szinte mindig. Akár hányszor erre járok be kell mennem szétnézni. A vauvau-s termékek igazán jó minőségűek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropical Fish

Bármikor jövünk ide itt mindig vidámak az emberek. Az itt dolgozók szakképzettek nagyon értenek az állatokhoz. Hasznos tanácsokkal látják el az embereket. Ami a legfontosabb az az, hogy ők is nagyon szeretik az állatokat ezért lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Bőséges választék van mindenből. Debrecen legjobb kisállat kereskedése!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely