Vinczler Tímea

10373656_404655733008722_7867804038644636273_s.jpg

7 értékelés

Club Tihany Üdülőközpont Zrt.

Közvetlenül a Balaton partján van, gyönyörű kilátással. A személyzet figyelmes, kedves, de nem tolakodó. Tágas szobák, finom ételek, remek wellness. Pici negatívum, hogy az élményfürdő és a gőzfürdő is lehetne egész nap nyitva, de így is kényelmesen használható volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erzsébet Park Hotel***

gyönyörű, erdei környezetben van a hotel. Kedves, készséges személyzet, akik a VENDÉG minden kívánságát igyekeznek teljesíteni. Kisgyermekes szülőként külön dicséret a játszótérért, és a recepción kölcsönözhető játékokért! Finom, bőséges ételválaszték, amit állandóan újratöltenek. Wellness részlegük bőven felülírja egy 3 csillagos hotellel szembeni elvárásokat! A legfőbb ajánlásom: már többször voltunk, de biztosan fogunk is még menni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Torony Patika

Udvarias, maximálisan segítőkész gyógyszerészek dolgoznak itt, akik hol egy jó szóval, hol egy jó tanáccsal igyekeznek megkönnyíteni a beteg/családtagja életét. Nekem még nem volt olyan gyógyszer, amit ne tudtak volna beszerezni. Számos ingyenes szórólap, újság is segíti a betegek tájékoztatását. Azt nem mondom, hogy szívesen járok gyógyszertárba, de ha gyógyszerre van szükségünk, akkor csakis ide jövök!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinkota Postapartner

Gyors (nincs fél órás sorban állás!), segítőkész alkalmazottak vannak, akik nem a szokásos, unott képpel "robotolnak", s akiknek mindenkihez van egy-egy kedves szavuk - sajnos, ez manapság nem általános! Maradjanak is ilyenek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szabó Eleonóra gyermek háziorvos

Szeretjük a szakmai tudását, és az emberségét egyaránt. Azt érezzük, hogy a gyerek nem egy "munkadarab", nem egy kipipálandó sorszám a számára, nem futószalag-rendelés folyik, hanem ténylegesen az adott páciensre figyel, akit - az aggódó szülőjével együtt - egy-egy jó tanáccsal, biztató szóval, mosollyal, olykor matricával :-))) meg kell nyugtatni, akkor is, ha kint többen várnak. Ezeknek köszönhetően már akkor sincs hiszti az orvosnál, ha esetleg esély van egy injekcióra is! Hálás vagyok a személyes tapasztalatok megosztásáért is - nem könnyű az élet egy kamasszal! S megemlíteném, hogy a doktornő mellett dolgozó Adrienn nővérről is csak csupa jót tudunk mondani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Siroki vár

Még esőben is megérte felmenni a várba, olyan gyönyörű a környék! Ötletes, és gyerekbarát interaktív szolgáltatásaik dicséretet érdemelnek (beöltözési lehetőség török kori ruhákba, a vár makettjének kirakása). Azt nagyon sajnáltuk, hogy ottjártunkkor elég kevés érdeklődő volt, ők is jobbára végigszaladtak a kiállításon, de ennek a pozitívuma az lett, hogy az ott dolgozó hölgy ránk zúdította az összes információt, amit a várról, korról, eszközökről tudni érdemes - és mi ezt felettébb élveztük! Az kicsit szomorúsággal tölt el, hogy a vár aljában tetemes támogatással büfé épül, miközben a vár további feltárására nincs pénz...ezt, ugye nem kell kommentálnom?!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

Udvarias, figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálás, hatalmas és rendkívül finom ételválaszték, s nem "csak" a születésnaposok, de a frissen diplomázottak is kapnak meglepi tortát - röviden ezek azok az indokok, amiért rendszeresen visszajárunk ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely