Stageshop

3 értékelés

Challengeland Kalandpálya Csillebérc

Szuper hely gyerekeknek és az egész családnak. Kislányom harmadik szülinapján (most 5 éves) volt itt először, és azóta is minden évben többször elmegyünk a kalandpályára. A kalandpálya után a Gyerekvasút nekem szülőnek igazi nosztalgia, kislányomnak pedig hab a tortán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Új-Budavár Étterem

A legjobb étterem az első kerületben! Minden nap 4 fogásos menü van rendkívül kedvező áron! Csak minőségi húsokkal és alapanyagokkal készítik az ételeket, saját készítésű fűszerezéssel és saját sütésű kenyeret kapunk. A menüben az előétel általában valamilyen pástétom, amit szintén az étterem séfje készít. Remek hely, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Csak ajánlani tudom. Az árak is elfogadhatóak, a minőség pedig csillagos 5-ös. A narancsos trüffel torta a kedvencünk, de nagyon fínomak a pogácsák és egyéb kis sütik is. Mindig kaptunk tortát azonnal, amikor oda mentünk az elmúlt 10 évben és soha nem kellett sokat várakozni. Hétvégén nagy a tömeg, ezért érdemesebb inkább hétköznapra időzíteni a vásárlást. Már a parkolást is megoldották, ami pár éve még nem volt olyan könnyű. A kiszolgálás is nagyon profi és nagyon kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely