D. Erzsébet

10298887_834982523198366_6240397203987128971_t.jpg

2 értékelés

Budmil Márkabolt Vác

Többször vásároltam a váci Budmil Márkaboltban. Iskolatáskát az unokámnak, válltáskát a lányomnak és a fiam barátnőjének, magamnak sport ruházati terméket, pénztárcát!
Mindenki talál magának a pénztárcájának megfelelő árfekvésű terméket.
A boltban a vásárlók kiszolgálása udvariasan, figyelmesen történik, reklamáció esetén is megfelelően (vevőközpontúan) jártak el!
Bátran ajánlom minden váci és Vác környéki potenciális vevőnek a kereskedelmi egységet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

A Mammut I-II. Bevásárló- és Szórakoztató Központban több szinten szinte minden megtalálható!
Voltunk már itt a Kedvesemmel Moziban, Étteremben, Kávézóban, és különböző boltokban, például: Salamander cipőbolt, Tchibo, Libri könyvesbolt (nagy kedvencünk), Spar, MediaMarkt.
Parkolási lehetőség is van, tehát a kocsit nem kell messze letenni. Konyhafelszerelési üzlet, ajándékboltok, ruhabutikok, és még sorolhatnám a sokféle vásárlási lehetőséget.
A fiatalok és az idősebb vásárlók, szórakozni vágyók kedvenc bevásárlóközpontja!
Ma már nyugdíjas tanár vagyok, de aktív dolgozóként Vácról ide is hoztuk a Diákjainkat szakmai látogatásra a különböző üzletekbe (kereskedelmi tanulókat). Megfigyelési szempontok kiadása után a Diákok megnézték a Mammut Üzletházat, majd a következő foglalkozásra fogalmazást is írtak (érdekes lett volna, ha egy-egy üzlet a Diákok véleményét megkapta volna)!
Ajánlani tudom a Mammut I-II. Bevásárló- és Szórakoztató Központot kicsiknek és nagyoknak, szórakozni vágyóknak és éhes embereknek, anyukáknak és apukáknak, ünnepek előtt és ünnepek után, stb.
:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely