Somogyi Kinga

10456760_10202966475380530_4806178240193029763_t.jpg

3 értékelés

Medveotthon Veresegyház

Nagyon tetszett, rengeteg élménnyel tértünk haza. Legjobban a farkasok tetszettek, volt egy külön elkerített rész, ahol a gondozókkal való játékukat nézhettük. Lehetőség van különféle édességek, vattacukor, emléktárgyak, képeslapok stb. vásárlására. A mosdóban rendelkezésre áll a pelenkázó a kisgyerekes látogatók számára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alphazoo Veresegyház

Az eladók kedvesek, segítőkészek, nézelődés közben nem lihegtek az ember nyakában. Folyamatos akciók vannak. Itt biztos találsz valami ajándékot vagy finomságot kedvencednek. Cuki cica bútorok közül alig lehet választani, annyira jó mind.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libra Hotel

A kikapcsolódni vágyók több csomag közül válogathatnak, egy biztos: bármelyikre is esik a választás, meg lesznek elégedve. Az étel valami fantasztikus, a szobák jól felszereltek és nagyon tiszták, a wellness részleg pedig segít teljesen ellazulni. A tulajdonos nagyon kedves volt, felajánlotta, hogyb kivisz minket kocsival a medveotthonba, és volt olyan szerencsénk, hogy nem volt az ottartózkodásunk alatt teltház, így várhattunk estig akicsekkolással.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely