Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

herta

Vélemények, értékelések (20)

Vác 1. Posta

Értékelés 2013. 08. 01. 14:45
Végre működik a légkondi! Remélhetőleg, ha itt is bevezetik a sorszámot, nem fordulhat majd elő, hogy olyan sort sikerül majd kifogni, ahol lassan végzünk. A rengeteg negatívum nem kimondottan a helyiek, hanem a postarendszer hibája
  • elismerés
  • Vác 2. Posta

    Értékelés 2013. 08. 01. 14:49
    Az utóbbi időben már kétszer is előfordult, hogy munkából hazafelé jövet nem mentem át a főút túloldalára a nagypostára, hanem itt próbáltam a dolgomat elintézni, de műszaki okokra hivatkozva nem találtam nyitva. Pedig itt gyorsabban szoktam végezni, mint a főpostán.
  • elismerés
  • Duna House

    Értékelés 2013. 08. 01. 14:53
    Jó ideje árulják egy ingatlanunkat, pontosabban szerződtünk velük e célból, de eddig egyetlen visszajelzést sem kaptunk, sem jelentkezést, sem javaslatot. Többet ér a kapun kitett felirat, arra legalább jelentkeznek érdeklődők.
  • elismerés
  • KIK Textildiszkont

    Értékelés 2013. 08. 01. 14:59
    Tescoban jártamkor mindig betérek, főként a fiamnak ruhát, magamnak fehérneműt, bizsut, és konyhafelszerelést szoktam náluk vásárolni. A fehérneműik némelyike ( trikók, melltartók )olcsóságuk ellenére jó minőségűek. Kár, hogy a gyerekruhák közt méretkihagyások vannak.
  • elismerés
  • Váci Ártéri Tanösvény

    Értékelés 2013. 08. 01. 15:09
    Jó, hogy ilyen is van városunkban, a Duna-part mellett hangulatos hely a sétára, fotózáshoz. Nyertem már fotópályázaton itt készült képpel. Minden évszakban egyedi arcát mutatja, kitűnő hely a kikapcsolódásra.
  • elismerés
  • Reál üzlet (Penomit Zrt. Italdiszont)

    Értékelés 2013. 08. 01. 15:13
    Nyereményjátékkal kapcsolatban vásároltam náluk, az adott termék ára valóban diszkont jellegű volt, pedig nem is italt vettem. Viszont a pénztáros nem volt tisztában a gyűjtő- illetve tételes blokk fogalmával.
  • elismerés
  • Vital Hotel Nautis****superior

    Értékelés 2013. 08. 01. 15:24
    3 éjszakás nyereményhétvégét töltöttünk náluk. Az eddigi 5 nyereménywellnessből itt tetszett a legjobban. A fekvése emeli ki a többi hely közül, de kitűnőek a szolgáltatásai és a konyhája is, ráadásul a gyerekek is találnak kifejezetten nekik való dolgokat is.
  • elismerés
  • Men Dan Thermál Hotel****

    Értékelés 2013. 08. 01. 17:41
    Modern szálloda minden kényelemmel ellátva. Engem gourmandként az étterem hatalmas kínálata és az ételek minősége nyűgözött le igazán. Az eddig általunk látogatott 5 wellness-szálló közül megosztva az első helyen szerepel.
  • elismerés
  • Aquaworld Budapest

    Értékelés 2013. 08. 27. 12:13
    Idén jártunk itt második alkalommal egy csütörtöki ( kánikulai ) napon. Amikor először idelátogattunk, még a kinti rész nem készült el, ezért főleg erre voltunk kíváncsiak. A párommal és a 12 éves fiunkkal voltam. Valamivel dél előtt érkeztünk, de már nehezen találtunk parkolóhelyet. Több pénztár is nyitva volt, mégis elég lassan haladt a sor. A 3 karszalagból ( nem egyformát kaptunk ) - amivel a szekrényeket lehet zárni, illetve fizetőeszközként is szolgál - egyet nem használtunk, mivel a legerősebb csuklójú családfőre is nagy volt ( állítani nem lehetett ), féltünk, hogy elhagyjuk. A szabadban nem sokat tartózkodtunk a strandidő ellenére sem, mert bántóan hangos volt a szünet nélküli, monoton zene, ráadásul a büfében még egy rosszul befogható rádió is szólt mellette. Ezt az éjszakai fürdőzésekre lehetne korlátozni, oda úgyis csak az megy, akit ez szórakoztat. A kólából hiányzott a buborék, a gofri meg inkább amerikai palacsintára hajazott. Első látogatásunkkor lecsúsztam a legnagyobb csúszdán, de vérző könyökkel értem le, mivel a csövek belső felülete nem sima ( a darabok csatlakozásánál kidudorodnak a forrasztások ), így ezzel most nem próbálkoztam, de a mosdóban a véres csapnál láthattam, hogy nem csak én sérültem. Most is csak a szerencsén múlt, hogy nem lett bajom, mert a sárga úszógumis csúszdánál ( a hullámmedence mellett ) a barlangban az előttünk csúszó 2 srácból belecsapódtam az egyikbe, aki az egyensúlyát vesztve rám zuhant, lefejelt, csoda, hogy nem eredt el az orrom vére. A kezemet, amelyikkel védekeztem, így is fájlaltam egy ideig. Ezek után nem értem, miért ülnek ott az úszómesterek. Az úszómedencét csókolózó párok, tébláboló családok foglalják el háborítatlanul. Kifelé csak egy pénztár volt nyitva, gondolom, úgyis csak a felszabaduló helyek függvényében lehetett bemenni. A víz elég klóros, ezt bent a levegőben is érezni ( biztos így higiénikus, viszont kevésbé élvezhető ). Csúszdák ( tölcséres, kanyargós, egyenes, többszemélyes, úszógumis ), szörf, és a kicsiknek külön terep nyújt tartalmas szórakozást. A medencék változatos élményeket kínálnak ( pezsgő, köpő, hullám, forgó, masszírozó ) és különböző hőmérsékletűek, így a család minden tagja megtalálja a neki megfelelőt, a környezet pedig látványos és izgalmas ( függőhíd ). Összességében: van min javítani, de érdemes kipróbálni.
  • elismerés
  • Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

    Értékelés 2013. 08. 27. 12:53
    Vidékről - gerincsérv gyógykezelésére - jártam ide. Masszíroztak, kenegettek, kádfürdőt kaptam, vízitornán vettem részt. Használt. Párommal régebben télen is voltunk a kinti medencében. Izgalmas volt mezítláb - hóban - áttopogni a szaunába.
  • elismerés