20 értékelés

TESCO Hipermarket

Szeretem saját felügyelet alatt tartani a dolgokat, főleg, ha pénzről van szó, ezért használom az önkiszolgáló pénztárat. Erre a környezetemben csak itt van lehetőség. A belvárosi üzletek kínálatánál nagyobb a választék, és bár messzebb van, az ingyenes buszjárattal kocsi nélkül is kényelmes a bevásárlás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mister Minit

Nagyon készségesek a srácok, egy alkalommal, amikor nem tudtam hányas kulcs kell a szekrényemhez, egy egész zacskónyit kaptam azzal, hogy amire nincs szükségem, vigyem vissza. Így a bizalom kölcsönös.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

A kezdetektől náluk van folyószámlám. Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatunk, de ma már szinte mindent a netbankon keresztül intézek, így ritkán kell személyesen felkeresnem őket. Tapasztalatom szerint manapság gyorsabb az ügyintézés. Szívfájdalmam, hogy az ezeréves gépkocsi-nyereménybetétkönyveim számait sosem sorsolják ki...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ságvári Club és Sportcentrum - Vác

Van még teke? Régen - huszonéve - naponta odajártunk... Annak idején - telente - korizni is lehetett. Másik városrészbe költöztünk, új nemzedéket nevelünk: érdemes lenne a fiunknak is megmutatni, mivel múlattuk azelőtt az időt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Fiam rémálma, ha velem van. Nem győzi kivárni, míg mindent végignézek, -tapogatok, -próbálok. Legutóbb - egy csajos napomon - egyedül, kényelmesen válogathattam, hozzám is szegődött egy akciós, nőcis, piros papucs. Nem voltam rászorulva, de a lelkemnek jólesett, és a pénztárcámat sem viselte meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Family Center Vác Bevásárlóközpont

Nem épült ki úgy, ahogy előrejelezték (McDonald's, Müller), de a Tescot, Kiket és Deichmannt rendszeresen látogatjuk. Az ingyenes buszjárattal kényelmes és olcsó, de kiépíthetnének végre egy biztonságos kerékpár- és gyalogutat is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Váci Strandfürdő és Uszoda

Jómagam ugyan régen látogattam, de a párom a fiammal nemrég ott élvezték a nyarat. Helyiként kedvezményes a belépőjük, és a büféket sem drágállották. Hiányolták viszont a régebbről megszokott csúszdát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Régebbi nyereményjátékuk alkalmával kóstoltam meg a termékeiket, de nem szoktam rájuk. Mostani akciójukhoz túl sokat kellene költeni, és a nyeremény is csak 1 személyes... Egyébként sem szimpatikusak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ELMŰ ügyfélszolgálati iroda

Folyószámlán, netbankon intézem feléjük az utalásokat, így csak ritkán kell személyesen felkeresnem őket, de a munkahelyemre jövet-menet át kell verekednem magam előttük a tömegen. Feltűnt, hogy több helyen is tettek ki táblát, hogy ne támasszák a bicikliket a falnak, ahelyett, hogy kerékpártárolót biztosítanának.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alsóvárosi Patika

Havonta egyszer biztosan felkeresem a Szimpatika magazin miatt, egyébként - szerencsére - ritkán van rá szükség. Ez a hozzánk legközelebbi gyógyszertár, ezért vészhelyzetben ide járunk. A környék a legsűrűbben lakott, ezért csodálkozom, hogy - bár máshol a városban szombaton is nyitva vannak - itt hétvégén zárva tartanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely