B. Erika

B. Erika

4 értékelés

BioHair Hajvágószalon

Idegenkedtem én is attól, hogy ismeretlen fodrászhoz megyek, de az időbeosztásom miatt mégis részátam magam. Szeretncsére kellemes meglepetés ért, minden tekintetben. Kedvesen fogadta, nem kellett sokat várnom, talán 3-10 perc (péntek délután!) és egy nagyon kedves, ügyes kezű hölgyhöz kerültem. Nekem szimpatkus ez a közvetlenség, ami azért nem tolakodó. A bemutkozás (Nárcisz volt a hölgy neve) megbeszéltük az én elképzelésemet, Ő pedig hozzátette a sajátját, milyen frizura áll nekem jobban. Gyorsan, precízen dolgozott, kedvesen beszélgettünk közben. A frizurám nagyon el lett találva! Könnyen kezelhető, de jó. A helyiség kellemes és tiszta volt. Én maximálisan meg vagyo elégedve, máskor is ide fogok menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Hűsége típus vagyok, ha megszereteik valakit, valamit. A szalon közel van a munkahelyemhez, most ásik fodrászhölgyet "próbáltam" ki. szinten kedves, közvetlen, de nem tolakodó. Nagyon ügyes, fiatalos frizurát csinált nekem és ismét nem kellett várnom. A kolléganőm is velem volt, ő egy fiatalember kezei közé kerüt, de annyira örült az új frizurájának, hogy elmondani sem lehet. Nagyon elégedett volt, ezen túl ő is ide fog járni. Én mindenkinek csak ajánlom, aki nem szeret vagy nincs ideje várakozni, szereti a fiatal, de nayon szaképzett csapatot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Új-Házi Vendéglő

A hét minden napján (még szombaton és vasárnap is) akciósan 990,- Ft-ért lehet fogyasztani. Korlátlan ételfogyasztás 1 órán át! Családias hangulat, szép helyen, központi helyen. 3 féle leves, több mint 10 féle főétel, legalább ennyi köret, saláták, és desszertek. Az italárak nem "pótolják" az ételek árait, mint sok hasonló helyen. Nagyon finom volt minden, nagyon kedves kiszolgálással. Mindenkinek őszintén ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

Nagyon jó helyen van, évek óta a kedvenc helyünk. Nagyon finomak az ételek, a limonádé igazi! Kedvesek, udvariasak és megfizethető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely