N. Erzsébet

N. Erzsébet

2 értékelés

Víg Kalmár Vendéglő

Hát elég nehéz lenne felsorolni az összes pozítív dolgot-10 éve minden nap itt ebédelünk a kollegáimmal! Ez nem véletlen! Az ételek finomak, a tulajdonos , családja és a személyzet, barátságos-már-már családias!!! tudják ki mit nem szeret-ki mit kér"+" nem kell külön szólni-a tulajdonos családtagként kezeli a vendégeket-ESZEMBE SEm JUTNA MÁSHOVA MENNI AKKOR SEM HA NEM HÉTKÖZNAP EBÉDELEK!!!Remek hely, jó ételek, minden szempontból-EMBERI!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Harangvirág cukrászda

Szombaton-fájós lábbal-betegen-nem túl jókedvűen-csak egy melansra vágyva tértem be ebbe az újpesti cukrászdába-nem igazán vagyok édességkedvelő-De most jól jött egy kis "kémyeztetés"-a kedves-csinos-mosolygós hölygy-még a füle is mosolygott-de komolyan-bármit megittam volna-amkit elém tesz!!Ugyan sajnálatát fejezte ki hogy sem melange-sem ír kávé nincs-DE ára ugyan nincs-SZÍVESEN KÉSZÍT NEKEM!!!!
Sok helyen jártam-járok a világban DE EZT EDDIG CSAK MEDITERRÁN ORSZÁGOKBAN TAPASZTALTAM!!! Egy ilyen alkalmazott KINCS-értékelnie kell a tulajdonosnak-ma ismét "betérek-mert megkostolom az ajánlott parfét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

2 Kedvenc hely

Még több »
Víg Kalmár Vendéglő
Fő út 78., 1151 Budapest
Harangvirág cukrászda
István út 12, 1041 Budapest