P. Angéla

P. Angéla

16 értékelés

Diófa Vendéglő

Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás is megfelelő, csak az előre megrendelt menüt valahol összekeverték egy másik rendeléssel, ezért mást is kihoztak, mint amit megrendeltünk, visszamondani nem lehetett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Ovodás csoporttal voltunk! Óriási élmény volt kicsinek nagynak! Eddig még nem láttunk cápát csak filmben itt olyan volt mintha megérinthetnénk, mikor elúszott felettünk. A gyerekek hetekig beszéltek róla!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Közlekedési Múzeum

Itt szintén óvodásokkal voltunk, de nemcsak nekik nekünk felnőtteknek is óriási élmény volt, szinte úgy kellett kivonszolni a gyerekeket! Hatalmas ötlet, hogy a gyerekek sok mindent kipróbálhattak, felszállhattunk vonatra, szekérre! minden csúcs volt!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Úgy gondoltuk, ha már Pesten nyaralunk, nem hagyhatjuk ki valamelyik fürdőt, így esett a választásunk a Széchenyi Gyógyfürdőre! Nem is csalódtunk, csodálatos a környezet, a víz kiváló, csak a belépő ára nem a mi pénztárcánkhoz volt szabva! ezért vonok le 1 csillagot!Kis pénzűeknek sajnos nagyon drága!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Takko Fashion

Jó minőségű áruik vannak, és akciókor az árak a kis pénzűeknek is megfizethető!Sokszor van akció, és aki kitölt egy kártyát, azt levélben is értesítik az akciókról, sőt kupont is kap! A kiszolgálás kedves és figyelmes!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalakarosi Fürdő

Nagyszerű hely, a gyermekvilág mesés lett a gyerekek nagyon jól érzik itt magukat, a gyógyvíz remek,a dolgozók kedvesek, segítőkészek! két negatívum,az élményfürdő túl drága a szolgáltatáshoz képest, nyáron jó az ár/ érték arány, de mi előszezonba is szoktunk itt pihenni, és akkor bizony túl drága, főleg nagycsaládosoknak, de szerintem másnak is!Ezért kénytelen vagyok 1 csillagot levonni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Koma Étterem és Pizzéria, Apartmanház

Mi csak az étterem részében voltunk, de nagyon meg voltunk elégedve! A kiszolgálás gyors és kedves, az ételek finomak voltak, az adagok megfelelőek, néha még túl nagyok is, főleg a gyerekeknek!! szívesen visszamegyünk máskor is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Akár hányszor megyünk mindig találunk valami újdonságot! valami csodálatos látnivalót, amit ezelőtt nem, pl.oroszlán ordítás, vagy még egy régi emlék találkozás az elefánttal, fehér farkasok odajöttek egészen a kerítéshez... és még sorolhatnám! Nemcsak gyermekeim, de én is imádom! az ország egyik legszebb állatkertje, fekvésileg meg a legszebb!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Nagyon kedveljük széles a választék, és sokszor vannak akciók, márkás cipőkre is. Az eladók kedvesek, udvariasak, segítőkészek.Mikor valami nem volt náluk, megnézték, hogy hol van raktáron, de meg is rendelték volna. Mivel vidékiek vagyunk így nem kértem , de nagyon kedves gesztus volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

City Partner Hotel Szieszta***

A nyáron gyerekekkel voltunk itt kuponnal, ami ár érték aránynak megfelelő volt, teljes áron viszont már nem. A szálloda csodás környezetben fekszik, szép kirándulóhelyek vannak a közelben. Maga a szálloda igen csak retró a 80-as éveket idézi, nagyon ráférne egy felújítás. A bútorok cseréje is nagyon aktuális lenne már. Viszont a személyzet nagyon kedves segítőkész. A wellness részleg nagyon kicsi és a medence hőfoka is lehetne pár fokkal melegebb. A étterem kiváló csak hiányolom az ingyenes vizet, ami szerintem alap szolgáltatás. Összességében meg voltunk elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely