B. Bernadett

B. Bernadett

5 értékelés

Hotel Helikon***

Tavasszal voltunk a párommal wellness hètvègèn. Kifogtunk egy nagyon jò csomagot így kedvező áron fantasztikusan éreztük magunkat. A szállás jò volt, a kaja nagyon finom, különleges és bőséges volt. A plusz szòrakozási lehetősègeket drágának találtuk ,de tény és való hogy rengeteg mindent ki lehet próbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmo Sport

Ide járok már fél éve és nagyon szeretem! Az alkalmazottak és az edzők nagyon kedvesek és segítőkészek. Az edzések jó hangulatban telnek, a előre bejelentkezésre kell figyelni a honlapon, mert nem egyértelmű hogy melyikre szükséges.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Céges rendezvény keretein belül volt alkalmam egy héten keresztül itt ebédelni. Nagyon finom ételek, bőséges választék és nem utolsó sorban remek kiszolgálás! Egy héten keresztül nem volt olyan nap amikor ne teli hassal jöttem volna el. Nem csalódtam, ha lesz alkalmam akkor máskor is biztos ide fogok jönni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kager

Csodálatos wellness hotel. Modern és ízléses. A szobák kifogástalanok egyszerűen semmi rosszat nem tudok mondani. A családommal minden évben vissza térő vendégek vagyunk mert máshova jóformán nincs is kedvünk menni. Eddig még sose csalódtunk ráadásul minden egy helyen van. Kinti medence benti wellness, étterem. 5-nél több csillagot adnék ha tudnék. Én tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vendéglő a Régi Hídhoz

A hétvégén ünnepeltük a párom államvizsgáját és ebbe az étterembe látogattunk el a családdal. Korrekt ár, korrekt mennyiség és minden valami eszméletlen finom volt. A pincérek rettentően kedvesek, ahhoz képest hogy tele volt a hely rögtön jöttek hozták az italt és az ételeket is gyorsan megkaptuk. Maga a vendéglő nagyon hangulatos, a régi idők emlékét kelteti egy kis moderniséggel. Bátran ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely