S. Nóra

10435942_791244434241059_5128669790032123252_t.jpg

12 értékelés

Apolló Pizzéria

Egy nagyon kellemes helyet képzeljenek el! A pizzájuk valami fenséges, helyben készítik el az orrunk előtt, szóval a legfrissebb állapotában kerül a szemünk elé. Egy parányi időt kell a pizzára várni, amég megsül a sütőben. A fogadtatás rendkívül udvarias és aranyos.
Az pizzérián belül négy részen lehet elfogyasztani az ételt, az emeletem ( ahol internetezni és csocsózni is lehet), az elülső részen, az utcai részen és a kerthelységben. A kerthelység estefelé nagyon hangulatos tud lenni, kis lámpákkal megvilágítva, tele van virágokkal, szinte egy kisebbfajta botanikus kertre emlékeztet . A falak színe narancssárga és sárga színű, amik az emberre pozitívan hatnak, vidámságot és energiát sugall. Amit az étteremről még tudni kell, hogy régen ez az épület adott otthont Gyomaendrőd mozijának. Ezenkívül az éttermen belül található egy régi építésű zöld kandalló. Az egyik legbarátságosabb hely Gyomaendrődön. Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bowling Treff Étterem és Söröző

Az egyik legismertebb étterem Gyomaendrődön. Nem nyúl mellé az, aki ezt az éttermet választja, jó ízlésre vall. Az étel nagyon-nagyon finom. Talán személy szerint azt mondanám, hogy eddig ezen a helyen ettem a legfinomabb ételeket. Egy előétel vagy egy főétel adag is hatalmas, már az előétellel is jól lehet lakni. Mindenképpen megéri kipróbálni, akinek a pénztárcája megengedi. Az étterem középső részén található egy hosszú bowlingpálya, ahol akár a két fogás közt ki is lehet kapcsolódni, várni egy picit, hogy ejtőzzön a pocink. Nagyon szép étterem, belül számos magyar együttes gitárjai, aranylemezeik és aláírásaik díszítik a falat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pavilon Fogadó és Turistaszálló

Kedves kis hely, a liget közepén található. A pizzájuk és a rendelhető ételeik finomak. Aki szórakozni vágyik, annak hétvégén(szombaton) este érdemes ellátogatnia ide, mivel Gyomaendrőd szíve ekkor dobban meg, és ilyenkor a fiatalság megtölti ezt a bulihelységet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tibi Cukrászda

Úgy gondolom az embereknek különböző értékrendjeik vannak. Én személy szerint a cukrászda jellegét nem szeretem, nem ízlenek a süteményeik, már háromszor pórul jártam , viszont a fagylaltuk nagyon finom. Azt bátran ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holler Pizzéria és Étterem

Egy kellemes kis hely. Számos ételválasztás lehetséges. A kiszolgálás udvarias és kedves. Aránylag gyors a kiszolgálás. Az étel nagyon finom, ajánlom mindenkinek. Egy tiszta helyiségről van szó, amely a finom eleganciát tükrözi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Three Rivers Pub

2 éve felújított épület, egy szép kastélyt tár a szemünk elé. A berendezése modern, a kiszolgálás kifogástalan. Kinti és benti részre is feloszlik. Számos koktél és étel közül lehet választani. Közepesen drága hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jankay Kávéház

Egy baráti társasággal megéri beülni ide! Számos kínálat közül lehet választani. A forrócsokijuk nagyon ínycsiklandózó. A bútorzat kényelmes. A kiszolgálás udvarias. 3 részre oszlik fel, az utcai részre, a benti részre, és a Center belsejére nyíló részre. Aki szereti nézni a sétáló embereket, annak a belső részét ajánlanám! Szuper kis hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Egy igazán modern gyorsétterem Békéscsabán, 1 éve újították fel. A ételük olyan, mint a többi McDonaldsban, az áruk drága. A klíma kellemes. A kiszolgálás udvarias, nagyon kis kellemes barátokkal erre a helyre betérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Speed Gyorsétterem

Egy igazán pironyó helyet képzeljenek el. A rendelés egy picit tovább tart, viszont megéri várni. A tortilla a legfinomabb itt. Az áraik tűrhetőek. Nyugodtan lepjék meg barátaikat, kedvesüket egy vacsorával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stones Pizzéria

Békéscsaba fiatalságának egyik kedvenc törzshelye. A kiszolgálás rugalmas. A pizzára nem kell sokat várni, emellett nagyon finom is. Egy kellemes nyári délutánra jó érzés az utcai kanapékra kiülve egy hideg üdítőt elszürcsölni. Szombatonként túlzsúfolva van a fitalokkal, megérné egy picit kibővíteni a helyet. Néha ellátogat egy-egy dj is, ilyenkor ők gondoskodnak a hangulatról, de ha nem jön senki, akkor sem kell félteni a fiatalságot, a zenegéppel és a fáradhatatlan jókedvükkel egyből mindenkinek bulihangulatot varázsolnak! Egyik kedvenc helyem a városban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely