J. Laura

J. Laura

2 értékelés

Trattoria Pomo D´Oro

Ugye milyen jól esik, hogy ha egy pincér emlékszik rád és még arra is, hogy mit szoktál enni??!!! Ez egy ilyen hely! Olasz hangulat, mindig isteni, friss, ételekkel és hatalmas nagy kedvességgel!!! Aki szeretne egy igazán jó hangulatú vacsorát a párjával, barátaival, szüleivel eltölteni, legalább egyszer menjen el ide!! Ha szereti a borokat, az eperbor kipróbálása nélkül TILOS elhagyni a helyszínt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Perle Noire

Fantasztikus hely! Ugyan nem tartozik az olcsó éttermek közé, DE valami jeles alkalomból érdemes ide ellátogatni. Én a férjemmel jártam itt novemberben a születésnapja alkalmából. Egyszerűen isteni volt! A hely hangulata, az ételek minősége, a felszolgálás és a felszolgálók stílusa. Semmi kifogásolnivaló nem volt az étteremmel kapcsolatban. Az ételek csodálatosan vannak felszolgálva. Senki ne számítson hatalmas nagy adagokra, de táplálóak az ételek, így senki nem marad éhes! :) A rendelésen kívül még előételt, különleges italt illetve egy pici, de annál finomabb desszertet is kaptunk - tehát odafigyelésből is jeles!
Összességében, aki szeretne egy nagyon nyugodt, hangulatos helyen különleges ételeket enni és egy évben egyszer nem sajnálja rá a pénzt, mindenképpen látogasson el ide!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely