Antalné Tüske Kata

Antalné Tüske Kata

5 értékelés

Cafe Frei Köki Terminál

Mindig kedvesek, gyorsak, a gyermeksarok is jól működik, nem jönnek zavarba a kisgyerekektől sem-bármit is sikerül "elkövetnünk". Ide gyerekkel is be merünk ülni!! Segítenek választani, mindig friss terméket kapunk, eddig még sohasem csalódtunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

KÖKI Nyomda

Végre egy hely,ahol akár 1-1 oldalt is lehet fénymásoltatni,vagy kinyomtatni,és mindezt kimondottan jó áron!! Néha ugyan kicsit űzöttek a dolgozók,de mindig udvariasak, és igyekeznek gyorsan kiszolgálni!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Egészségtudatos Élelmiszer Üzlet

Mindig kedvesek,segítőkészek,mosolygósak az eladók,nagyon ritkán kell várakozni. Az üzlet tiszta, és szép. Szerencsére sokszor útba esik, és a ritka ünnepnapokat kivéve mindig nyitva van.
A legjobban a kupon-napokat szeretem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház X. Sibrik M. u. 30.

Ritkán járok ide vásárolni, általában a szórólapról kinézett termékekért-amit viszont csak az első napokon lehet megkapni. Az árak jók, a minőség jó, friss és finom mindig a pékáru és a zöldség, gyümölcs is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

Amikor épült,én is azt mondtam,hogy minek!!! Viszont útban van munkába menet,és munkából jövet,a kedvenc boltjaim is megtalálhatóak itt,és innen csak pár percnyire lakom. A legjobb a Tesco,amiért eddig sokat kellett utaznom,sok átszállással,most viszont pár percnyire van csak tőlünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely