Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Furák Márta

Vélemények, értékelések (7)

Hotel Divinus*****

Értékelés 2013. 07. 18. 20:59
2010-ben voltunk először párommal ebben a fantasztikus hotelben. Imádtuk! Gyönyörű! Modern, ugyanakkor elegáns, meseszép szobák, végtelenül kedves személyzet és az ételek nagyon ízletesek!!! A nagyszerű wellness részlegüket sem szabad kihagyni a felsorolásból! Fantasztikus volt minden. Óriási köszönet az ott töltött csodás wellness hétvégéért! Idén újra megyünk :)
  • elismerés
  • Hotel Eger&Park****

    Értékelés 2013. 11. 24. 09:36
    Fantasztikus szálloda! Nagyon finomakat ettünk, a felújított wellness részleg nagyszerű lett, a személyzet végtelenül kedves :) Már voltunk többször is wellness szállodákban, így tudunk összehasonlítani, de amit a Hotel Eger Park nyújt, az a legjobbak között van! Hatalmas ételválasztékkal, a lehető legjobb minőségben. Nagyon-nagyon finomakat ettünk! A szakácsuknak óriási gratuláció! :) Köszönjük az ott töltött 3 napot! :)
  • elismerés
  • Puchner Kastélyszálló****

    Értékelés 2013. 11. 24. 11:24
    Csodás napokat töltöttünk ott! Igazi élmény volt! :) A kastélyban szálltunk meg, igazi előkelő szobánk volt. A wellness részleg pazar, nekünk a palota fürdő tetszett, nagyon romantikus, kellemes hangulatú volt. Az élménybirtok fantasztikus volt! Nem lehet kihagyni :) A madár bemutató, a lovagi torna és a többi előadás is nagyszerű élmény volt.
  • elismerés
  • Part Üdülő

    Értékelés 2013. 11. 24. 11:28
    Rémálom Balatonkenesén
    Senkinek nem ajánlom! Rémálom volt az a kis idő is, amit ott töltöttünk! Az egyetlen hibánk az volt, hogy előtte nem olvastunk el a szállásról véleményeket, pedig ezeket mind leírták már előttünk. A recepción még az érkezésünket sem tudták, úgy kellett telefonálgatniuk. A hotel fogalmát nem ismerik, mert még motelnek sem lehetne nevezni, maximum piszkos szobának, ahol nincs se tévé, de még hűtő sem.
    Mindenhol, az előtérben, a folyosón, a szobában pókhálók voltak (nem egy-két hetesek, hanem több hónapos pókhálók! ) tele bogarakkal. Az egész hotel üres volt, ezért is csodálkoztunk arra, hogy nem volt idejük legalább ezt az egy szobát rendbe rakni. Mi még csótányt is találtunk. Az ágyneműnek nevezett valamit úgy adták a kezünkbe, hogy húzzuk fel magunknak. Az ágynemű is változatos volt, választhattunk lyukas párna, téli és nyári takaró között is. Se pohár,se törölköző a szobában nem volt. A szobában 50 fok meleg volt,és eléggé furcsa szagok terjengtek. Már megérkezésünkkor rögtön felhívták a figyelmünket arra, hogy szerda reggel azonnal el kell hagynunk a szobát, mert 450 gyereket várnak. A reggel nem 10 órát jelentett, mint más rendes helyen, ha nem korán reggelt. Az emeleten találtunk egy hűtőt a folyóson,kinyitottuk,és azzal a lendülettel be is csuktuk. Egy szinttel lejjebb szintén volt egy hűtő, az kívülről tisztább volt, de a belseje emlékeztettet az előbbi hűtőre. A recepciósok tudatlanságából adódóan nem kaptunk karszalagot, sem ebédjegyet. Innentől jöttek a meglepetések. Az üdülő egyetlen előnye, hogy van saját strandja. Gondoltuk ez majd mindenért kárpótol minket. De nem így lett. Kimentünk, éppen hogy napoztunk egy kicsit, amikor két megtermett férfi erőszakosan követelte tőlünk a karszalagokat. Hiába mondtuk, hogy azt mi nem kaptunk, szó szót követett, végül megmutattuk a szoba kulcsát, így már elhitték, hogy nem potya strandolók vagyunk. Nagyon nem tetszett már ekkor ez a kis incidens sem. A strandon nem mertük ott hagyni a cuccunkat még pár méterre sem, mert az üdülőben nagycsaládosok táboroztak és erősen figyeltek minket. Persze a színünkkel kilógtunk a sorból, mi voltunk a kakukk tojás :D. Reméltük a vacsora majd kárpótol minket. De sajnos az is hatalmas csalódás volt, ugyanis nem is kaptunk, mivel nem adtak jegyet hozzá. Gorombán kitessékeltek minket az étteremből. 6 órakor lett volna a vacsora, de még híre sem volt az ételnek ekkor. Kiderült számunkra, hogy menzás egytál étel a fogás, csak kanál volt kirakva és tányér, tálcás rendszerű önkiszolgáló módszerrel. Ezt hirdették félpanziónak! ! ! Féltettük a parkolóban hagyott autónkat is a kétes kinézetű tábor lakók miatt, nem mertük volna még éjszakára sem ott hagyni. Egyébként én is féltem, a hotelnek nevezett monstrumban senki nem tartózkodott csak mi, de a táborban nagyon sokan voltak. Nem éreztük biztonságban magunkat! Tudatlan és goromba a személyzet, tudja ezt a főnökük? A recepciósoknak a vendégekkel kellene foglalkozni, nem egymással munkaidőben (kettesben jöttek ki az egyik piszkos szobából! )
    Érdemes lenne legalább egy takarítót felvenni, nem két recepcióst foglalkoztatni. Oda elég lenne egy rátermett alkalmazott is. Szóval 15 óra fele érkeztünk, de már 18 óra fele már pakoltunk is. Volt egy-két keresetlen szavunk a recepción, amikor leadtuk a kulcsot. Rémálom volt az ott töltött pár óra is. Senkinek nem ajánlom! Ne tévesszen meg senkit az olcsó szálláshely, mert nem biztonságos és nagyon piszkos!
  • elismerés
  • Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

    Értékelés 2013. 11. 24. 12:10
    Gyönyörű hotel! Fantasztikus Tiffany étteremmel és mesés wellness részleggel. Élveztük minden ott töltött percét. Gyönyörű őszi napokat töltöttünk ott. Kint zuhogott az eső, mi élveztük bent a wellness részleg minden előnyét (szauna, élményfürdő, sókabin stb). A szakácsnak külön gratuláció! Fantasztikusan főz!
  • elismerés
  • Hotel Silvanus****

    Értékelés 2013. 11. 24. 12:31
    A legszebb kilátású szálloda! Felejthetetlen az az élmény amit a hotel szobájából, erkélyéről láthattunk. A Duna kanyarulata mesés látványt nyújt a Fekete hegyről. A hotel gyönyörű, nagyon szép szobát kaptunk, a wellness részleg is nagyon tetszett, a kültéri medence pedig csodás volt. Nagyon finomakat főznek! A kínálat felülmúlta a várakozásunkat és nagyon ízletes volt minden. Imádtuk a déli "happy hours" akciót, amikor a koktélok féláron voltak :)
  • elismerés
  • Zichy Park Hotel****

    Értékelés 2013. 11. 24. 12:43
    Fantasztikus vidéki szálloda! Itt tudtuk meg mi a selfness. Teljes kikapcsolódás, harmonikus érzés, nagyszerű volt! Finomakat ettünk, élveztük a wellnesst és hatalmasokat sétáltunk, állatokat simogattunk. És ami nagyon-nagyon tetszett az a tó volt! Nagyszerű lehetőség, hogy lehet csónakázni! Hatalmas élmény volt és nagyon romantikus is. Mesés fényképeket lehet ott készíteni. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat. Felejthetetlen élményekkel tértünk haza.
  • elismerés