F. Tamás

1458614_10202022052649740_1301047239_n.jpg

9 értékelés

McDonalds

Imádom, hogy van terasza, kerthelyisége! Fantasztikus érzés a zseniálisan finom ételek-italok ölelő közelsége. Szívesen megyek ma este is oda vacsizni! I'm lovin' it! Ahogy belépek az étterembe, ráfókuszálok a legközelebbi, leghamarabb szabaduló kasszához. És már mondom is, mert előtte kinéztem a neten, hogy mit is fogok enni...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

Édesapámmal mentünk legutóbb, aki nagy fürdő junkie. Legjobban a kinti jéghideg medence tetszett, mert szauna után isteni benne megmártózni. Óriási, ahogy az idősebb korosztály nyomul a metszően hideg vízben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Barátnőm névnapján voltunk, és zseniálisan a névnaposoknak nem kell jegyet venniük. Ez kiváló. Viszont aki nem nagyon bírja a párás, monszunos időjárást, az kerülje el a helyet. Amúgy rengeteget nevettünk, meg minden.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Pardon

Amíg a Petőfi hídnál volt, gyakrabban jártam, könnyebb volt odajutni. A mostani helyén eddig kétszer voltam. Jó a színpad és a lelátó tér elrendezése, nagy ötlet, hogy lehet ülve is nézni egy koncertet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bosnyák Téri Vásárcsarnok

A PIAC. Csupa nagybetűvel. Megérdemli, mert zseniálisan el lehet veszni a rengetegféle áru, zöldség-gyümölcs, húsáru, stb. között. Ravasz tervezők úgy alakították ki a piacot, hogy ha nem viszel magaddal fonalat vagy kavicsdarabokat, hogy megjelöld az utat, bizony elég nehéz kijutni belőle. Tehát mindenképpen jól szét fogsz nézni mindenhol. És így nagy eséllyel vásárolni is fogsz. Olcsó, kiváló minőségű termékeket találhat bárki. És ami mindennél fontosabb, a kitikkadt, éhhalál szélén álló vándor talál egy csendes kis kifőzdét 3 asztallal, ahová délben pont odasüt a nap (persze, ha süt a nap...), és lángos, hamburger, menük, készételek széles, és korrekt áron való elfogyasztása történhet meg. Ma például 2 db fasírtot ettem egy adag lecsót és egy szelet kenyeret 700 Ft-ért. Finom volt és kiadós!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka völgy

Szombaton voltunk. Vonattal 3 óra a Keletiből, délelőtt 10-re ott is voltunk. Az állomásról Szalajkavölgy bejárata felé kedves házak szegélyezte főút vezet. Bal oldalon a járdánál helyi, kézzel nyújtott réteses várja a hosszú túrára, vagy túráról érkezőket. Nagyon finom, elég nagy és korrekt 350 Ft-os áron árulják. A Szalajka völgy gyönyörű, csak szegény Fátyol-vízesésben alig volt víz. Érdemes fölmenni a Milleniumi Kilátóhoz, mert pazar kilátás nyílik a környező hegyekre. Túra után pedig javaslom a Pisztráng Éttermet. Mi menüt ettünk, húsleves és sült pisztráng volt hasábburgonyával.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Budapest

Csak azért 3 csillag, mert bár kiváló minőségű és sokféle árut kínál a bolt, a húsfelhozatal bosszantóan drága. Amíg német testvérük a Spar pl 1190 Ft/kg áron adja a csirkemellet, az Aldi 1800 -ért. A többi husi ára is jóval az átlag fölött van. Mindenesetre idegennek tűnő nevű söreik is egész jók és az ár is elfogadható. A 15. kerületieknek is könnyen megközelíthető busszal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morrison's Music Pub Opera

Egy dolog miatt esett el az ötcsillagos értékeléstől, ez pedig az előttem szóló kedves Monita1986 beszámolójából is kiérződő flegmaság, átverési (inkább finomítanék, tudatosan nem megfelelően tájékoztató jellegű) jelleg. Illetve némelyik pultos hölgyre ráférne egy alapos szuperintenzív jó modor - és kommunikációs tréning...

Hasznos ez a vélemény? Igen

C&A Pólus

Nagyon jók az akcióik, viszont amit egyre jobban érzékelek, az hogy főleg a hölgyek kegyeit keresik. Férfi termékek közül egyre kevesebb akciósat találni. Illetve régebben volt kirakva a bejárathoz kettő láda, ami "turkálóként" működött, és szuper cuccokat lehetett kifogni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely