K. Kornélia

K. Kornélia

10 értékelés

Tropicarium - A cápás állatkert

Rendkívül szórakoztató és látványos! A párommal és édesanyámmal voltunk de ha gyerekek lettek volna velünk ők is biztos nagyon élvezték volna, például a sok "játék" miatt is, amelyek még minket felnőtteket is mulattattak (pl: mekkorát ráz az elektromos rája) Különleges és látványos világba csöppentünk bele. Ilyen közelről még nem csodálhattuk a természet csodáit. Ideális családi szórakozás, elfogadható ár/érték aránnyal! Egyetlen zavaró dolog a nem megfelelő tájékoztatás, ugyanis mi majdnem kijöttünk anélkül, hogy megnéztük volna a trópusi részt. (és ugye vissza már nem lehet menni)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Campona

Közel is van a lakásunkhoz illetve nem elhanyagolható, hogy ingyenes a parkolás. A kiszolgálás teljesen rendben van. A múltkor online foglaltam jegyet és elnéztem a sorok felépítését. Felhívták rá a figyelmem, hogy fordítva néztem az ülésrendet (így sokkal lejjebb ültünk volna mit szerettünk volna), megoldottuk a problémát. A moziterem megfelelő klímájú, a büfében is kiváló a kiszolgálás. Egyetlen negatívum eddig az volt amikor fél órát kellet várni a "beülésre" a tervezett vetítési időponthoz képest. De senki nem maradt le semmiről. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe Pizzéria

Finom tészta, remek feltét és kiváló árak mindig változó akciókkal! A kiszállítás megbízható és pontos nem kell sokat várni a pizzára és még meleg amikor megkapjuk! A legjobb, hogy már a vonalainkra is lehet vigyázni

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Savoya Park

Mi szinte mindig ide járunk vásárolni! Itt vannak a legjobb akciók! A termékeket elég könnyen meg lehet találni, igaz ha valami nincs meg eddig elég nehezen fogtunk segítséget. A pénztárasok általában kedvesek figyelmesek, nem kell sokat sorba állni. Egyszer az egyik pénztárosnő - mivel bankkártyával fizettem és látta rajta a nevem- "Boldog névnapot!" kívánt. Ez aztán a kiszolgálás :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rossmann

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Rossmannal, szeretem az akciókat és saját márkás termékeik is elfogadhatóak. Kozmetikai cuccok nagy részét innen szerzem be. Az egyetlen negatívum ami viszont nagyon zavar az a "koslató" biztonsági őr! Miért kell úgy vizslatni az ember után mintha tolvaj lenne?! nagyon kellemetlen, hogy akármelyik polcnál fordulok be a biztonsági őr 5 másodperc múlva már vizslat. Így nem túl kellemes vásárolni! (főleg például egy nőnek esetleg inti termékeket)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tamaris cipőbolt

Mi női csizmát mentünk be venni a párommal, de csizma nélkül és rossz tapasztalattal jöttünk ki. Először is az a minimum, hogy köszönnek ha bemegyek valahová és megkérdezik segíthetnek. Nos, ez itt nem történt meg. Szeretem a márkát és ki lehet fogni nagyon jó akciókat,de ebben az üzletben a "kiszolgálás"... Az hogy nem nagyon volt választék, az a szezonvégnek volt köszönhető, de nem emiatt volt rossz tapasztalatom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

A Meki-s kaja kétségtelenül csábító, azonban sajnos egészségtelen is! De néha elcsábulunk 1-1 menüre hambira vagy másra. A kiszolgálás teljesen rendben van, kedvesek, közvetlenek. nagyon tetszett, hogy már okos telefonon felmutatott kuponnal is lehet "menüt" kérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erste bank

Már több mint két éve az Erste-nél van bankszámlám. Ebben a fiókban nem tetszik, hogy nincs sorszám, bár a biztonsági őr segítőkész. A legutóbbi alkalommal egy kezdő hölgyet foghattam ki mert nem értette, melyik megtakarításomról beszélek és majdnem felbontotta nekem azt, amihez nagyon nem kellett volna hozzányúlni, de a végére rendeződtek a dolgok. A tájékoztatás kissé hiányos. Kérdeztem mi a helyzet az okotelefonos-paypal fizetéssel és érdembeli információt nem igazán kaptam róla. Voltam már jobb helyen is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sebastiano

Jó a minőség elfogadható árakkal. de a mi talán még fontosabb nagyon kedvesek. (Pedig én egy igazi hisztérika tudok lenni). A minap a férjem ment be táskát venni nekem. Munkából menet, munkásruhában izzadtan koszosan. Máshol biztos kinézték volna, itt udvariasan köszöntek, azt mondták nézelődjön nyugodtan. Amikor megvolt a tatyó, mondták, ha nem tetszene nyugodtan vigyük vissza 3 napon belül kicserélik! (erre nem kerül sor!)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Superphone

Két eladó közül az első egy percben egyik sem méltatott figyelemre, valószínűleg azért, mert a másik hölgy jóval dekoratívabb volt nálam. (gondolom azért vannak ketten hogy ha két ügyfél jön mindegyikkel egyszerre tudjanak foglalkozni) Érdeklődtem érintős telefon képenyőről (betört az enyém) Konkrét választ nem kaptam, csak egymás közt: "hát ilyen nincs" Arra se méltattak hogy normálisan közöljék, hogy sajnos nincs nem is lehet rendelni. "segíthet-e valamiben még" kérdés el sem hangzott és elfordultak tőlem, mintha levegő lennék. Ez minden csak nem kiszolgálás! Lányok ha arra jártok miniszoknya és mély dekoltázs nélkül jobb kiszolgálásra ne számítsatok! Kár hogy 0 csillagot nem lehet adni!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely