L. Diána

L. Diána

4 értékelés

Perfect Szépségszalon

Évek óta járok ebbe a szépségszalonba és nem csak azért, mert nagyon közel van és minden egy helyben elérhető, hanem mert a lányoknál mindig jó a hangulat! Ha itt vagyok, kicsit úgy érzem magam, mintha otthon lennék! Hogy ne teljen unalmasan és éhesen a várakozás, mindig rendelünk valamit enni, vagy épp kávézunk, ha se éhesek, se szomjasak nem vagyunk, akkor pedig csak átrágjuk magunkat az aktuális "pletykákon". Így, az akár 1-2 órás ott tartózkodás sosem telik eseménytelenül. Mindenkinek ajánlom őket, aki épp fodrászt, kozmetikus vagy épp műkörmöst keresnek, mert kedvező áron minőségi szolgáltatást kapnak. Én még nem csalódtam bennünk! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Invictus Tattoo Budapest

Az első tetoválásomat itt csináltattam 2012. decemberében. Az üzlet vezető tetoválójával Gyuszival konzultáltam a "nagy nap" előtt, megtervzete, megrajozta a vágyott motívumot! A tetoválás napján minden zökkenőmentesen zajlott, a környezet nagyon kellemes volt, és Gyuszi személye pedig önmagában megnyugtató volt. A 1,5 órás procedúra után a hátam egy csodaszép tetoválással lett gazdagab, én pedig jó néhány személyes élménnyel. Mivel kaptam megfelelő krémet a terület ápolására, semmi problémám nem volt a későbbiekben sem,így Gyuszit és az Invictus Tattoo-t szívesen ajánlom mindenkinek aki tetoválásban gondolkodik! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

First Med Egészségügyi Központ

Hiába egy egészségügyi intézményről van szó, belépéskor és a teljes ott tartózkodás alatt az ember nem úgy érzi magát, mintha beteg lenne... Kellemes atmoszféra, mosolygós és kedves személyzet, angolul és magyarul beszélő orvosok... Bár egy magán keretek között működő amerikai mintára épült járóbeteg ellátásról beszélünk, a vizsgálatok nem túl olcsók, de mivel kínálnak különböző típusú egészségügyi csomagokat, így már egy jóval kedvezőbb árért lehet egy éves "bérletet" venni. A szolgáltatások 5*-osak! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos az egészsége!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano Fashion Street

Imádom az olasz konyhát, épp ezért nagyon válogatós vagyok, ha olasz ételekről van szó. A nézetem szerint pizzát és pastát csak olaszhonban szabad enni... Félve bár, de kipróbáltam a Vapianot, és az egyik legpozitívabb csalódásomat éltem meg szerencsére. Friss alapanyagok, gyors kiszolgálás, olaszos és magyaros ízek egyaránt. Na és a pizza... hát az mennyei. Kötelező végigenni a menüt legalább egyszer! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely