Farkas Flóra

10173801_769181926435795_933493115055672000_t.jpg

3 értékelés

Patio Étterem és Cukrászda

Szüleimmel ebédeltünk itt a télen. Nagyon tetszett, hogy nem adtak hatalmas adagokat, amiket képtelenség megenni, persze az ember mégis megpróbálja, mert hogy néz ki ha meghagyom a felét. És ezután jön a hasfájás. Itt mindössze 2 szelet húst adtak és miután elfogyasztottam abszolút nem éreztem azt a "nehézséget" és álmosságot. Az étel is ízletes volt, valamint az árakkal is megvoltam elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Legjobban itt szeretek vásárolni, nagyon jó akciók vannak, és különösen szeretem a féláras rövid szavatosságú termékeket, hiszen sokszor a lejárat előtt 3 nappal is féláras, és akkor még tényleg semmi baj nincs a termék minőségével. A dolgozók nagyon kedvesek, segítőkészek, ha tehetem csak itt vásárolok :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aphrodite **** Hotel

Ma érkeztünk haza az üdülésből, 3 éjszakát töltöttünk el a hotelban. Csodálatos élményben volt részünk, a szobák szépek, rendezettek , igényesek. Az ételek finomak, és egészségesek, rengeteg a választék. A személyzet végtelenül kedves, az igazgató asszony nagyon figyelmes. A wellness és fintess részleg tökéletes, ezek után nem is vágyunk máshova. Minden elismerésem :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely