C. László

C. László

4 értékelés

Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

Festői környezet, a falakon a régmúlt idézete, nagyon finom sütik és ételek, éveken át törzsvendég voltam, sajnos a személyzet egy év alatt szinte teljesen kicserélődött, ez meg is látszik, és drágult is rendesen...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Picante Marcsa Néni Bisztrócsárda Étterem

Vendéglő elsősorban a Magyar (népi) konyha valamint a barátok kedvenceit ajánlja, találó nevű ételek, gyerekmenük. Iszonyú finoman főznek, és bőségesen, de a választék azért csökken. Évekig volt "tunkolós", azaz kis pirospettyes lábasban a legfinomabb szaftok keverékét hozták vegyes savanyúsággal, friss kenyérrel, a pörköltekhez meg házi galuska volt, ezek már sajnos megszűntek (nokkedli helyett sztrapacska van), van helyettük viszont "tenger gyümölcsei" rengeteg. Az árak viszonylag jók, van törzskártya, 10 főétel után a 11-ik ingyen van. Van verseny: Ha egyedül megeszel egy komplett 2 személyes Marcsa Tálat akkor a tálra a vendégünk voltál. Sőt, megajándékoznak egy Marcsa rekorderes sörös korsóval és amennyiben hozzájárulsz fényképed elhelyezik a rekorderek falán. A legjobbak: levesek: szarvasgulyás kenyérkalap alá rejtve, (valamikor isteni tárkonyos húslevesük is volt) főétel: velővel töltött sertésborda és a "szabolcsi titok" (grillezett bélszín, szaftos rostonsült libamáj, tojáslepény alatt vegyes körettel) és a csúcs: Marcsa néni 2 személyes tálja (Fokhagymás flekken, sajttal és sonkával töltött sertéskaraj, baconba tekert csirkecsíkok, rántott sajtok, Grill zöldségekkel, rizzsel, Marcsa néni burgonyájával, sült debrecenivel, kakastaréjjal és lapcsánkával).
otthon sok sok lucullint ajánlok...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidi mama konyhája

Régi idők hangulatát idéző elnevezések: Rőzseragu tócsniba göngyölve (csirkemájas, lecsós, kolbászos csirkemell), Dédi kedvence (szezámos pulykamell burgonyalángosba csavarva), Sztrapacska vörösboros marhával, vagy a Tejszínes mártásba besütött túrós palacsinta, iszonyú finoman főznek, kiadós adagok (leves + főétel + sörrel ne is próbálkozz), napi menüszolgáltatás, kerületen belül ingyenes házhoz szállítás. Szolíd árak: (ízelítőül: Óriás XXL bécsi szelet sertés karajból hasábburgonyával 1790Ft) Kihagyhatatlan: Vörösboros marhapörkölt laskagombával juhtúrós galuskával, Örségi töltött borda falusi burgonyával (házi kolbásszal, hagymával és sajttal töltve, gombával, sonkával, sajttal), Baconnal grillezett csirkemell, tzatzikivel, Baconnal grillezett csirkemell, tzatzikivel, friss salátával, hasábburgonyával. A sör pedig fenséges: KRONBACHER!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely