B. Szilvia

B. Szilvia

45 értékelés

Árkád Szeged Bevásárlóközpont

Nagy üres az egész. Napközben most nyáron is csak lézengenek az emberek. Forgalom semmi. Nagyobb értelme lett volna meghagyni Flat lakásoknak a gyárat, amely Magyarország egyik legpatinánsabb gyára volt. Az épület már 2 évesen reped több helyen is, ez látszik az üzletek padlóján, az alsóbb szinti folyosók falain. A Boros József utca felőli pöcegödör szagot az építkezés, átadás óta nem tudták megszüntetni elég igénytelen egy új, uniós épületnél. A kerékpár tárolók kevesek, a fák között van sok motor és kerékpár, minden nap 2-3-aat lopnak el. A hátsó bejáratnál folyamatosan cigarettáznak az ott dolgozók igen kellemetlen ez terhesen és gyerekkel, vagy olyannak aki nem dohányzik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Top Shop / Dormeo

Múlt héten a Tv-ben reklámozott locsoló slagot mentünk be megnézni vásárlás előtt. A dolgozó fiatal úr mindennek el volt foglalva a boltban lévő tv-t kapcsolgatta, csak azt nem kérdezte meg mit akarunk a boltban. Jelzem a boltban 1 bámészó hölgy volt csak. Miután magunk megtaláltuk a terméket és elkezdtük nézegetni a dobozát méla undorral megkérdezte eladónk hogy mit akarunk. Dolgoztam kereskedelemben de nekem elment a vásárlástól a kedvem és kifordultunk a boltból. Meg nem mutatta volna a terméket, mert biztosan fárasztó lett volna neki megmozdulni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csongi Bútorház

Szuper bolt. Több szinten vannak kiállítva a bútorok. Ki lehet őket próbálni. Jó a hangulat és a kiszolgálás. Jól megközelíthető, jó minőségűek a bútorok reális áron. Kedves a kiszolgálás évek óta járok oda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Karnis Bútoráruház

Igen sok rossz tapasztalatunk van a boltokkal kapcsolatban. Az eladók, tervezők modortalanok, durvák. Nem segítőkészek. A termékeket mindenki jól nézze át mert karcos munkalapok kerülnek ki tőlük. A mosogatónk helyét a konyhaszekrényben 2* csináltattam meg velük mivel elrontották. Sokat kell várni mindenre, nem tartják a vállalt határidőket, pontatlanok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CIB Bank

Szörnyű élményeink vannak a Cibbel kapcsolatban. Az elődnél szerződtünk 2 évig minden szolgáltatás, kiszolgálás hibátlan volt. Európai színvonalú. Amint átvette a Cib a bankot már az internetes számlánkról is kitiltott. Később a bankfiókban új gárda volt a minőség minuszos értékelést érdemel. A helyzet azóta mit sem változott, ha valamit el akarunk intézni a területi vezetővel kell értekezni, ami elég színvonaltalanságra utal. Egyébként a területi vezetők is igen sűrűn váltják egymást ami megint csak előre vetít 1-2 dolgot. Volt hogy elismerték a hibát és repis ajándékot adtak de ez nem feledteti a kriminális kiszolgálást és hangnemet. Amint lehet megszabadulunk ettől a banktól és soha még a tájékára sem megyünk. Több jómódú vállalkozó ismerősünknek is hasonló a véleménye akik szintén menekülnek ettől a banktól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Hőszolgáltató Kft.

Egyetértek az előttem szólóval. Szüleimet több éve hülyítik a hibás számláikkal. Több éve nem képesek még a leolvasott értékeket sem javítani a hibás rendszerükön. Így lehet nagyot kaszálni, hogy az emberek pénzét használják amikor meg túlfizetés van azt benyelik és használják több ezer ember pénzét ez rablás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tüdőszűrő Állomás Szeged

Évek óta tájukra sem megyek. Sokat kell várakozni, a hajléktalant, külföldit meg mindenkit előre vesznek. Aki meg a tb-t fizeti azt szívatják. Színvonaltalan és kicsi. Az öltözőkben nem lehet a holmit elzárni több ember öltözik egymást bámulva. Hol van itt a személyiség jog? Egy egyetemvárosban ez színvonaltalan, pedig azt szajkózzák, hogy milyen fontos a vizsgálat. Nem új klinikákat kellene építeni hanem a régi rendelőket újítani, fejleszteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

A 7-en volt szerencsénk vásárolni a boltban ahol a pénztáros az előttünk álló nővel olyan rondán viselkedett hogy az kibírhatatlan. A hölgy kártyáját nem fogadta el a gép mire kp-vel fizetett. Olyan durva volt a pénztáros hogy hihetetlen. A nő 30000 ft-ot hagyott ott és még megkérdezte tőle kéri e pontokat amit gyűjteni lehet. Azt oda kellett volna adnia mind a 30 pontot és nem kérdezni hogy akarja -e. Majd ezután hevesen a pénztáros számolni kezdte a pontokat gondolom a rokonoknak vitte haza. Szégyentelen. Pár éve a Kölcsey utcában volt bunkó a biztonsági őr, aki azért mert nem vettünk kosarat miután követett több soron át az anyámat kezdte szidni. Akkor beírtam a panaszkönyve amire válaszoltak hogy már több gond volt vele és eltanácsolták. A cég Hr-esei jobban is megválogathatnák a dolgozókat akkor talán több volna a forgalom is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ALDI Szeged

A bolt tiszta és szép. Az eladó-pénztáros gárdán volna mit javítani. Az egyik fiatal barna hajú pénztáros folyton pofákat vág. Pár napja az egyik vevő kérte, hogy nyissanak új pénztárat mert hosszú a sor morgott is hogy kevesen vannak. Akkor be kell zárni a boltot vagy olyan dolgozókat kell felvenni akik modorosabbak. A biztonsági őr férfi a legrendesebb és az 1-ik legrégebbi tag. Ő tudja mi az a diszkrét modor ami a munkájához kell. Néha az eladók helyett is őt kérdezem mert ő legalább kommunikál. Az eladók pénzéből adhatnának neki mert ő legalább jól végzi a munkáját. Szegeden még nem láttam ilyen őrt ha lehetne őt külön értékelni 5 csillagból 5-öt kapna. Nem tolakodó, nem idióta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Canga Kerékpárbolt és Szerviz

Ha lehetne 0 csillagot adnék nekik. Az árakkal nagyon durván elszálltak és a kiszolgálás is kritikán aluli. Nem értik mit mond az ember. A múlt 7-en akartunk vásárolni kijön a boltból az 50-körüli tag mert nem érti milyen féket akarunk, nő létemre köszönök bámul a képembe de köszönni azt nem tud. Majd olyan áron akarja ránk tukmálni a bóvli árut, hogy hajmeresztő. Mikor közöltük, hogy csak az áráról érdeklődünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely