Géber Hajnalka

1012588_888035301223395_3284275626078957445_n.jpg

8 értékelés

Trófea Grill Étterem Belváros

A Trófea éttermek közt a legjobb, amit tapasztaltam. Minden nagyon finom, ami szem-szájnak ingere megtalálható. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Igaz, hogy mindig sokan vannak, de soha nem kell várni semmire :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Nagyon szép és mutatós hely, de iszonyatos a tömeg és nagyon klóros a víz!A legutóbbi "élmény" alkalmával kiütések jelentkeztek rajtam és egy hétig injekcióra kellett járnom, ezért ide soha többet nem megyek! Más fördő egységekben ilyen soha nem fordult elő még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Kedvenc bevásárlóközpontom. Mindent megtalálok, amire csak szükségem lehet. Amióta kibővült az Árkád2-vel kétszer akkora terület és választék áll rendelkezésre. Az InterSpar lett a legjobb, ami hatalmas kínálattal és újdonságokkal várja a vásárlókat! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vígszínház

Nagyon szeretem, a kedvenc színházam. Minőségi kultúrális szórakozás, tiszta szívből ajánlom. Verhetetlenül az élmezőnybe tartozik, sőt vezeti azt! Kívül, belül gyönyörű, építészetileg is érdemes szemügyre venni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Douglas parfüméria

Nagyon széleskörű a választék a parfümök terén. Az eladók mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Ha nem találom amit keresek, azonnal megkeresik nekem. Ha nincs az a termék, azt megrendelik, beszerzik és ezzel nagy örömet okoznak nekem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lafferton Fodrászat

Miután az aktuális fodrászom szülni ment és egy darabig nem jutottam el fodrászhoz, felfigyeltem a facebook oldalon a Lafferton Fodrászat bejegyzéseire. Akkor még csak egy fodrászatuk létezett, ami a XI. kerületben van. Ez nekem nagyon kiesett, de mindig terveztem, hogy majd egyszer csak bejelentkezem és elmegyek. Döntésemben sokat segítettek azok a hasznos posztok, melyeket Lafferton Annamária, a fodrászat tulajdonosa tett ki időközönként a fecebook felületre. Biztató volt, hogy elrontott frizurákat helyrehozását is vállalják, mi több, olyan tanácsokkal szolgálnak, melyek a haj viselőjének csak előnyére válhatnak. Frizurám túlnőtte magát és túl volt már egy idegen fodrász által végzett festésen, ami szőke helyett inkább csirkesárgának volt mondható. Amikor már itt is ciki volt a lenövés, eldöntöttem, megkeresem a telószámot és végre bejelentkezem, akkor is, ha messzebbi kerületbe kell utaznom. Aznap felugrottam még a fészre és azt láttam, hogy új fodrászatot nyitottak a pesti részen, nagyon megörültem, mert online bejelentkezést kínáltak, amit rögtön ki is használtam. Egy óra sem telt bele és máris visszahívtak, amikor sikeresen időpontot egyeztettünk. Eljött a nap és kicsit későn tudtam elindulni a munkahelyemről, a megbeszélt időpont előtt 5 perccel csörgött a mobilom, hogy számíthatnak-e rám, mondtam, hogy 2 perc és odaérek! Nagyon tetszett a felém tanúsított figyelem és az, hogy minden részletre figyelnek. Amikor beléptem az üzletbe, vidáman fogadtak, bemutatkozás után a kabátomat elkérték, felakasztottál vállfára és arra a kérdésemre, hogy hová helyezhetem el a notebook-ot és a kézi táskámat, azonnal mutatták az erre a célra fenntartott helyet. A fodrász, akit Andinak hívnak, nagyon kedves volt és mindjárt meg is beszéltük a részleteket. Keze alatt hamarosan újjászülettem, új hajszínnel és frizurával boldogan köszöntem el. Mindenkinek szívből ajánlom, profik tényleg, ahogy a posztokból is sejtettem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bali Caffe & Restaurant

A hely nagyon közel van az ELTE-hez (Kazinczy utca) és sok kedvezményt is nyújt a diákok, előadók részére. Az étterembe belépve kellemes atmoszféra és zene fogadja a belépőt. Éttermi kínálatuk pont elég számomra, mindig találok benne olyat, amit éppen megkívánok. Voltam itt már szülinap alkalmából, évzáró ünnepségen, családi ünnepségen, mindig elégedett voltam a kiszolgálás színvonalával, valamint az ételek minőségével. Külön kiemelem, hogy igazán frissen készül minden, tehát akinek kevés ideje van, azt inkább menjen a közeli mekibe vagy a török étkezőbe a Bazilika mellé (ahol mellesleg kiváló a tejberizs gyümölcsökkel). :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anna Café

Születésnapom alkalmából itt ültünk le unokatesómmal és tesómmal, hogy kicsit dumcsizzunk és ünnepeljünk :-) Az asztalfoglalásnál nagyon kedves volt a személyzet, szuper helyen ültünk. A gyümölcstea, amit rendeltem nagyon finom volt. tetszett, hogy van olyan lehetőség, hogy laktózmentes tejből is lehet kérni moccaccinot! :-) A salátatálon nagyon ízletes falatokat kóstolhattunk meg és a koktéluk is kitűnő! A kiszolgálás során mindenkire külön figyelmet fordítottak és minden kívánságunkat teljesítették. Jól éreztük magunkat, köszönjük szépen! Biztosan visszatérünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely