Cseh Anikó

379487_283899451651131_1019069897_n.jpg

6 értékelés

Rozmaring Kertvendéglő

Egy nagyszerű csapat, változatos finom ételek, hangulatos környezet jellemzi ezt az éttermet! Az árvíznél példátlan összefogás, utána pedig öröm könnyes buli. Mindebben részem volt a nyáron! Olyan nagyszerű embereket ismertem meg, és olyan finom ételeket kóstolhattam az étteremben ami azt hiszem ritkaság kis hazánkban! Csak ajánlani tudom mindenkinek, esküvőre, rendezvényre, vagy akár "csak" egy kellemes baráti összejövetelre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Okmányirodája

Ritka kedves és segítőkész csapat! Köszönöm a kedves és gyors segítséget! Ha minden hivatalban ilyen kedvesen és készségesen bánnának az ügyfelekkel nem lenne olyan borzasztó tortúra az ügyintézés!Példa értékű lehetne mások számára!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Póta Magdolna

Mindkét gyermekemnek ő volt a háziorvosa, a nagyobbik sajnos már nem járhat a doktornőhöz, de 18 éves koráig ragaszkodott hozzá! Szeretik a gyerekek és a szülők egyaránt, mosolygós, barátságos, szakmailag felkészült! Amikor a kisebbik gyermekem megszületett, a törvénnyel ellentétben hetekig nem jelent meg sem a gyerekorvos, sem pedig a védőnő! Amikor felhívtam a rendelőt, azt a választ kaptam, hogy majd jönnek ha lesz idejük...... Ekkor jutott eszembe hogy a kislányom nagyon dicsérte az iskolaorvost, aki nem volt azonos a körzeti orvosunkkal. Hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem hogy az az orvos bent van-e? Szerencsére éppen bent volt, és mikor meghallotta hogy az újszülött fiamhoz senki nem jött ki, azt ígérte legkésőbb egy óra múlva ott lesz! Nem telt el egy óra, és Magdi néni megérkezett! Alaposan megvizsgálta a kicsit, és engem is kikérdezett. Az alaposságának köszönhetően kiderült hogy a kisfiam refluxos, és speciális tápszerre van szüksége! Amikor 6 hónaposan bélösszecsúszása volt a kicsinek, szintén Magdi néninek köszönhetjük hogy nem kellett megműteni! Amikor éjszaka befulladt, a doktornő lakástelefonján hajnalig tartottuk a kapcsolatot! Bárcsak minden orvos ilyen alapos és lelkiismeretes lenne! Sajnos lassan a kisebbik gyermekem is felnőtt orvoshoz kerül majd, reméljük ő is ilyen alapos lesz! Köszönjük a sok évnyi áldozatos munkáját, kedvességét, szeretetét! Az isten éltesse még nagyon sokáig erőben és egészségben Magdi nénit!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

A fürdő egy gyönyörű építészeti élmény! A benti résszel viszont nem vagyok megelégedve! A kisfiammal mentünk ki az élményfürdőbe, és meglepődve láttam hogy a férfiaknak és nőknek külön oldalon van a bejárat! ekkora marhaságot még sehol nem tapasztaltam! Két lehetőség közül lehet választani ha az ember ellenkező nemű, már nem csecsemő gyermekkel érkezik hozzájuk! Az egyik, hogy végig megyek a meztelen nők között a kisfiammal hogy a medencékhez jussak, vagy magára hagyom, és megpróbálom elmagyarázni neki hogy jut át tömegben, hogy ne vesszen el! Az előbbinek szerintem a nők nem igazán örülnének, de én sem tenném ki a gyermekemet a sok meztelen nő látványának, az utóbbi viszont komoly szorongást és pánikot keltett a gyerekben! A fürdőzést élveztük volna, ha nem 5x annyi ember szorongott volna a medencékben mint amennyi kényelmesen el fér! Az ár ehhez képest elég borsos! Soha többé nem megyünk oda!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Sajnos már többször tapasztaltuk ha valami akciós, az vagy már, vagy még nincsen! Azt sem igazán értettem hogyha a csont nélküli karaj akciós, akkor miért csak csontosat lehet kapni!? Megkérdeztem a kiszolgáló urat, ki tudja -e csontozni a karajt? Azt mondta természetesen, ennek ellenére csak a nem akciós csontosat vásárolhatom meg! Visszataszító a vezetőség hozzáállása a vevőkhöz!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eleven-Szigetek Ajándékbolt

Gyönyörű termékek, széles választék, udvarias barátságos kiszolgálás! Egy földre szállt angyallal találkoztam ebben az üzletben, egy életre szóló barátsággal és egy csodás ajándék tárggyal távoztam! Köszönöm Mónika!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely