Margit Mayer

1546117_10201473129895592_1970133139_n.jpg

3 értékelés

Budapesti Operettszínház

Én alapból egy kicsit elfogult vagyok, mivel a kisebbik fiam anno játszott a színházban a Valahol Európában című musicalban. Minden előadáson ott voltam, de azon felül is nagyon sok darabot megnéztem, szerencsés voltam, hogy akkor rendre be tudtam menni, mivel a fiammal mentünk. A színház vezetése rendkívül rugalmas volt a gyerekekkel, a darabok pedig mindig nívós előadások voltak. Csak a legjobbakat tudom írni, az épület egy csoda, sajátos hangulata van. Az ember átszellemül ahogy belép az épületbe. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kellemes kikapcsolódást lehet kapni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Irgalmasrendi Kórház Kht.

Én ebben a kórházban két osztályon fordultam meg, az immunológián és a Rheumatológián, igaz csak ambulatíve, de csak a legjobbakat tudom írni. A fiziotherápia mindig betetartja a pontos időpontokat, így nem volt sok a várakozási idő. A dolgozók nagyon figyelmesek, készségesek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uzsoki Utcai Kórház

Bár nem én voltam a kórház betege, de azért van tapasztalatom. A menyem 2 gyermekét ott szülte meg császármetszéssel. Az első alkalommal bizony nagyon nem voltam megelégedve a színvonallal, vagyis a tisztasággal, az ellátással, de szerencsére jó kezekben volt, a személyzet is egész jó munkát végeztek. A második alkalommal hatalmas változást tapasztaltam. Nagyon szépen felújították, a kórtermek a folyosók, a babaszobák nagyon rendben voltak, egyedül a mellékhelyiségre volt panasza a menyemnek, de az sajnos sok esetben ugye az embereken múlik, így ha rendesen takarítanak, akkor is gyakori, hogy a következő percekben már semmi nyoma, mert a betegek egy része semmibe veszi. A dolgozókkal semmi gond nem volt, csak ugye az a fránya ellátás, elég sok dolgot kell bevinni, hogy a mindennapi tisztálkodás, meg a babák is normális módon legyenek ellátva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely