Engl Tamás

296648_261529267222575_1311671791_n.jpg

6 értékelés

Tárlat Étterem és Kávézó

Többször vettem igénybe eddig az étterem szolgáltatásait, és mindig elégedetten, jól lakottan távoztam.:) Az ételek kifogástalanok, a felszolgálók segítőkészek, kedvesek. Az ételekre nem kell sokat várni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Remek kiszolgálás. Késői nyitvatartás miatt számomra nagyon szimpatikus. Mindig frissek a zöldségek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Móri Flóra Kertészet

Kedves kiszolgálás. A növényeket akár házhoz is szállítják. Maximálisan elégedett vagyok az itt vásárolt termékekkel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belvárosi (Ara) Étterem

Menüebédet enni tértünk be, de a kiszolgálás tökéletes volt, és ami még fontosabb, hogy az ebéd nagyon ízletes. :) Tetszett, hogy az ebédhez az asztalra volt készítve egy üveg szóda (az üveges fajtából, nem a műanyagos), ami természetesen az ebéd része. A levesből gyakorlatilag korlátlanul lehetne fogyasztani, ugyanis egy teljes leveses tálat kap a vendég(ek).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Silvanus****

Nagyon tetszett, minden. 2 éjszakát töltöttünk el itt félpanziós ellátással, dunára néző szobában. A reggelik, vacsorák tökéletesek voltak, talán azóta se ettem olyan jót. A wellness részleg is nagyon tetszett. Nekem a sókamra tetszett legjobban, de volt illatos kamra stb. A szobában leginkább a kilátás tetszett, főleg reggel, amikor a Dunakanyar még ködbe burkolózott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Salvator Étterem

NAgyon jól éreztük magunkat. Az ételek kiválóak voltak, és nem sok helyen fordult eddig elő velem, hogy nem tudtam mindent megenni. Ki kell emljem, az étterem sőr különlegességeit, ugyanis azokat különösen szertem, így egy üveg Paulaner sört elvitelre is kértünk. Egész biztos, hogy még visszatérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely