Ferritné Mörrenmorcogi Micó

Ferritné Mörrenmorcogi Micó

26 értékelés

Kübekháza Posta

Ide járok befizetni a csekkeket, leveleket küldök. Nagy előny, hogy szinte nem kell sorban állni. A leveleimet, egyéb küldeményeket mindig időben megkapom. A kézbesítő hölgy arra is figyel, hogy ha valami nem fér be a postaládába, akkor bekopog és személyesen adja át, nehogy elázzon. Egyetlen hiányosságot tapasztaltam: A/4-es méretű borítékot nem tudtak adni, gondolom nem sokan keresik náluk, így nem tartanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Hetente egy-két alkalommal vásárolok itt. Az alapélelmiszerek megtalálhatók. A gyümölcsök elég drágák. Mesekönyvet, kirakós játékot is tudtam már itt vásárolni a kisfiamnak. Az eladók mindig udvariasak, segítőkészek, ismernek mindenkit, kedvesen érdeklődnek a családomról. Mindig tisztaság, rendezettség fogad, a havi nagy bevásárláshoz azonban szegedi multit szoktunk felkeresni. Bankkártyával is tudok fizetni, ez fontos, mert nincs bankautomata a faluban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Centrum Patika

Évente pár alkalommal vásárolok itt. Gyógyszerész Úr mindig udvariasan tájékoztat a tudnivalókról, anélkül is, hogy kérdezném. Vényköteles szert kaptam már úgyis, hogy csak később vittem a receptet, amikor volt lehetőségem felíratni. Kicsit kényelmetlen számomra, hogy a legtöbb esetben nincs készleten, amire szükségem van, másnap vissza kell menni érte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reménysugár Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Fiam szeptembertől ebbe az óvodába fog járni. Pár alkalommal már voltunk ismerkedni a légkörrel. Eddig nagyon elégedettek vagyunk, az óvónők kedvesek, szimpatikusak. A játékok, berendezések modernek. Az udvaron hatalmas trambulinon ugrálhatnak a gyerekek. 2.5 éves kortól már igénybe vehetik az óvodát, ami fontos, hisz bölcsőde nincs a faluban. A szobatisztaságbeli problémák sem jelentenek akadályt. Az iskolát nagyon szépen felújították, amikor az Egyház átvette. Így két év szünet után újra van tanítás a faluban. A kis létszám miatt nagy figyelmet tudnak fordítani mindenkire. Egészségnapokat, nyári tábort szerveznek, mely segít, hogy a falu lakói jobban megismerhessék az intézményeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Párom szokott havonta 2-3 alkalommal itt vásárolni. Legutóbb ma. Kellemes légkondicionált környezetben válogathatott. Szerencsére itt alacsony áron tudunk alapvető élelmiszereket beszerezni, ráadásul egyetlen helyen szinte mindent. Ami azonban rossz tapasztalat, hogy kevés pénztár működik, ma kígyózó sorok nehezítették a gyors előre jutást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szőregi Bölcsőde

Kisfiam 9 hónapja jár ebbe a bölcsődébe. A kezdeti nehézségek után nagyon megszerette, manapság már reménykedve kérdezi, hogy mikor mehet legközelebb. Számunkra az Ő elégedettsége a legjobb vélemény. Mikulás-ünnepség, ballagás, családi délutánok színesítik az apróságok és családjaik életét a gondozónők jóvoltából. Sok dolgot megtanult, új tapasztalatokat szerzett, kicsit nyitottabb lett más emberek felé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szeged 14. - Szőreg Posta

Havonta egy-két alkalommal ezen a Postán is szoktunk csekket befizetni. Udvarias, segítőkész dolgozókkal találkoztam, akik persze igyekeznek biztosításra vagy egyéb postai termékre még rábeszélni. Mindig kevesen voltak, így ügyeimet rövid idő alatt sikerült elintézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Márki Imre - Autószerelő

Áprilisban kellett megújítani Párom Skoda Fabiájának műszaki vizsgáját. A felkészítést Autószerelő Úr oldotta meg, majd el is vitte a vizsgára a járművet. Az előre megbeszélt időben átvette és adta vissza. Már 2011 ősze óta valamilyen nyikorgó hangra lettünk figyelmesek. A felkészítés során derült ki, hogy a bal oldali silent block szakadása okozza a problémát. Így mindkét oldalon ezt az alkatrészt is kicserélte. Munkájával elégedettek voltunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déri Miksa Ipari Szakközépiskola

Párom Gázhegesztő tanfolyamra jár a Déribe. Nagyon elégedett az elméleti és a gyakorlati oktatással egyaránt. Ide járt középiskolába is, és látja, hogy az azóta eltelt több, mint húsz évben sokat fejlődött a suli. CNC marót, esztergát, hegesztő robotot használhatnak a jelenlegi tanulók, mely segítség abban, hogy modern, piacképes szakmát tanulhassanak. Az asztalok, székek azonban nem cserélődtek ennyi idő alatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Járási Földhivatal

Egy egyszerű tulajdoni lap másolatot kért Párom a mai napon a Földhivatalban. Igaz, hogy három ablaknál dolgozott ügyintéző, de két ablaknál csak ügyvédeket fogadtak. Így meglehetősen lassan haladt a sor, egy órahosszáig tartott.

Hasznos ez a vélemény? Igen