K. attiláné

K. attiláné

5 értékelés

Hotel Eger&Park****

Nagyon klassz kis Welness szálloda!A kaja bőséges és finom,a Welness részlege remek kikapcsolódás.Minden megvan ami a pihenéshez szükséges!A város szívében helyezkedik el,így nagy sétákat is lehet tenni.Többször voltunk,de még visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiss Attila

Nagyon ügyes,precíz szakember.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Mit is írhatnék még 200 karakterbe a lényeget már leírtam.Ráadásul a férjem úgyhogy csak dicsérni tudom őt!Hívják őt bizalommal,nem fognak benne csalódni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Silvanus****

Gyönyörű a panoráma,a személyzet udvarias.Az ételek és italok bőségesek és finomak.A welness részleg megfelelő,minden igényt kielégít.A szobára viszont ráférne egy kis újítás./klíma,lcd tv/ De ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat,hamarosan visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nosztalgia Vendéglő

Születésnapomon lepett meg a párom egy ebéddel.Bejelentkezés nélkül mentünk,de nagyon udvariasan fogadtak.Az ételek,italok kifogástalanok és hatalmas adagok voltak.A tisztaság is nagyon jó.Nagyon jól éreztük magunkat,azóta a családdal is voltunk már.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Hotel Visegrád****superior

Gyönyörű szép szálloda,az elhelyezkedése nagyon jó,a szobái tiszták,a wellness nagy,tágas minden igényt kielégít.Az ételek az ár-értéknek megfelelőek .Családosoknak is tökéletes.A személyzet udvarias,segítőkész.Egyedüli az zavart kissé hogy a sószobáért külön kellett fizetni,eddig még nem tapasztaltam,mindenhol benne volt a wellness szolgáltatásban.Ettől függetlenül bármikor visszamennénk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely