Aranka Bacherné Szabó

527688_408515345856698_1162257872_n.jpg

4 értékelés

Szigetvári Gyógyfürdő

Rendszeres Vendég vagyok a gyógyfürdőben, általában Pénteken délutánonként tudom igénybe venni. Udvarias kiszolgálás, megfelelő tisztaság, rend, és segítőkész alkalmazottak jellemzik a gyógyfürdőt. Kiváló egészségügyi szolgáltatásokkal, melyek igénybevételénél a leg messzebbmenőkig figyelembe veszik az oda látogatók igényeit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pálma Vendéglő

több családi rendezvényt is tartottunk már az étteremben. Akár rendezvényen, akár csak éppen arra járó hirtelen ötlettől vezérelve tértünk be, minden esetben korrekt árakkal, bőségesen megpakolt tányérok vártak minket. Udvarias, kedves, és nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermal Spa Siklós

Gyönyörű szép környezet, de nem mindennapi magas árak várják az idelátogató vendégeket. Drága, nem a hétköznapi emberek zsebéhez mért. A víz melegített, ezáltal hidegnek mondható, még az állítólagos meleg medencében sem lehet elmaradni 10-15 percnél tovább. Bár új, és kultúrált, de a gondtalan kikapcsolódásra alkalmatlan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

A dolgozók, alkalmazottak, kedvesek, udvariasak, az árúkészlet kifogástalan, árban megfelel, rendezett, és friss. Az egység egyetlen hibája, hogy a pénztárnál sokat kell sorba állni. Ez legfőképp a reggeli és a délutáni időszakban nagyon jellemző. Több esetben már hosszú sor kígyózik, mire a második pénztár is kinyit. Ennek ellenére javasolni tudom, mert a termékek kifogástalanok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Szigetvári Gyógyfürdő
Tinódi Sebestyén utca 1, 7900 Szigetvár