Laura2332

Laura2332

19 értékelés

Figura kézműbolt

Kiváló bolt! Hangulatos, az eladók mindig kedvesek, óriási nagy a választék, ha nincs valami megrendelik, foglalkoznak veled, figyelmesek! Én csak jót tudok róluk mondani. Kár, hogy nem tudok sűrübben odajárni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Bár az eladók segítőkészek, de a termékeik számomra nem mindenben 100%-osak! Rendszeres vásárlóik vagyok, de sokszor fogtam már ki hibás vagy romlott terméket/árut! Leginkább a husokra, ruhákra figyeljenek oda, mert szerintem némelyik drága még sem azt kapja az ember amit elvár ennyi pénzért. Majdnem az egyik legolcsóbb áruház, ezért szeretem, de sokszor az árellenőrzőgépek, a kenyérszeletelő sem működik. Minden tele van a vásárlók által bedobált termékekkel. Vagy mondjuk a döglött hal a padlón sem tetszett annyira...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Tatabánya

Én nagyon szeretem! Olcsó és jó minőségűek a termékeik! Nagyobb áruválaszték azért rájuk férne, de sokszor megéri elmenni oda nagybevásárlásra! Mindig jó a kiszolgálás, a termékeikben eddig még egyszer sem csalódtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Unicredit Bankfiók

Fantasztikus! Egyszerűen kedvesek, gyorsak, stabilak, jók az ajánlataik. Tartják a ritmust! Ők igen ügyfélcentrikusak, miközben tökéletesen, gyorsan és megbízhatóan kezelik a számlánkat! Eddig csak kellemesen csalódtam bennük. Eddig maximum 10 percet kellett várnom, ami a bankokhoz képest elég rövid idő, és mindig elégedetten távoztam! Az van amit mondanak, nincsenek apró betűs részek, mert arról is tájékoztatnak részletesen! Én mindig hozzájuk fordulok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Mindig mikor bemegyek, elégedetten távozom! Bár zöldséget nem szoktam ott vásárolni, mert sokszor nem megfelelő minőségűek. Kicsi a bolt és a választékuk is, de eddig mindig jól jártam velük! Olcsóak és a termékeik is megfelelő minőségűek a zöldségeken és gyümölcsökön kívül!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Ismételten véleményezem, mert ez már egyre inkább romlik... Ténylegesen növekedtek az árak. Az egyik legröhejesebb, hogy van olyan termékük, ami duplájára növekedett árban, de a termék mennyisége csökkent a csomagoláson belül... Folyton mikor bemegyek, mivel dolgozó ember vagyok én nem tudok már hajnalba átmenni vásárolgatni a meghirdetett akcióknál és hihetetlen, hogy kicsit később megyek már az összes akciós termék elfogyott és nem töltik után. Már egy-két pénztáros is eléggé bunkó, ha meg mered kérdezni (mivel árolvasó nem működött) és két ár volt kitéve az egyik 200 ft, a másik 1200 és a vonalkód számsora meg nem volt megtalálható egyik árjelzés alatt sem, pontosabban nem egyezett. Hihetetlenül feldühített az is, hogy bemegyek egy kenyérért és több, mint félórát állok sorba és csak két sor döcög. Aminél magunknak rendezzük a vásárlást meg tele van ami meg szabad lenne az elromlott ugyebár ezért szabad.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Sajnos én akárhányszor bemegyek, az esetek nagyrészében ami tetszik cipő nem találok a méretembe, pedig 39-es a lábam, ami szerintem nagyrész eléggé átlagos méret mostanság. Amikor találok akkor viszont elégedett vagyok, mert a minőség kiválló, az ár szintén. Ritkán esett meg az, hogy nem tetszett egyetlen cipőjük sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Budaörs

Szerintem nagyon nagy, sok termékeik vannak. Az áraik eloszlanak, evvel sincs bajom. A helység tiszta, a termékek egész jól el vannak rendezve, a kiszolgálás jó. A tömeg óriási, ami viszont engem egy kicsit zavart. A parkolási lehetőség is kiváló. Nekem kicsit rideg, de csak azért, mert nagy és elveszti azt a bensőséges hangulatát. Megvoltam vele ettől függetlenül elégedve. Mindenkire gondolnak, minden helyzetre és anyagi állapotra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vértes Center Bevásárlóközpont

Maga a hely nagyon szép, tiszta és igényesek a wc-k. A parkolás néha bajos, mert nagyon kell kutatni helyért. A bajok inkább pár üzlettel vannak szerintem. Jól ki van használva a terület, a szökőkút is ad hozzá varázst. De a buszvégi bejaráttól az automaták nem mindig üzemelnek rendesen. Az viszont tetszik, hogy kicsike és hangulatos tud lenni. Bár nem járok oda sokszor, mert az üzletek annyira nem érdekelnek, így csak valami fontosabb miatt tévedek arra beugrok körbenézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedés

Akárhányszor bementem eddig, nem okozott csalódást. Nem szeretem a túrkálókat, mert soha nincs csak 2 méretben ruha, igénytelenek, és ahhoz viszonyítva drágák. De itt nagyon szép ruhájkat találni, egyszerűeket is, a kedvencem: vettem ott egy me to you macit 30 cm kb. és 1200 ft-ért! A pulóvereik is nagyon jók és olcsók. Több méretben is találhatóak. Magamra is, anyura is találok. Eladók kedvesek. A termékeik nagyrésze nem sérült és undórítóan mocskosak, mint ahogy máshol eddig tapasztaltam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely