G. Márta

1918333_102647646445046_1391317_t.jpg

6 értékelés

Cafe Frei

Bár én nem ebbe a Frei kávézóba járok, hanem a KÖKI-be tudom, hogy a kávé isteni, mert már voltam több helyen és mindig megbízható a minőség és ugyanazt kapom. szeretek ide járni és be is megyek minden alkalommal, ha ott járok

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

Gerincműtétem után itt rehabilitáltak, igaz évekkel ezelőtt, csodálatos főorvos volt akkor, az osztályos főorvosnő, a masszőr Attila fantasztikus csodapasi volt persze, masszőr Józsi is.Állati csóró voltam és mégis mindent megkaptam akkor amire szükségem volt a gyógyuláshoz, igaz 1984-5 volt akkor. Ők már nyugdíjasok, de remélem az utódaik is olyanok mint ŐK voltak. Nagyok és nem tartották a markukat, most nem tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajai Halászcsárda

Én életemben soha nem ettem olyan finom halászlevet mint itt, bár szokatlan volt a tészta benne de a lé íze a mai napig a számban van, a vidéki pincérek okkal előzékenyebbek mint a fővárosiak, ez a véleményem, mert már igencsak körbejártam az ország halászlét forgalmazó éttermeit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas Étterem

Imádom ezt a helyet, a nagy Családdal voltunk ott szülinapot ünnepelni, kedvesek figyelmesek, , gyermek adagok külön az általuk legkedveltebb ételekkel, mindenki mást evett és minden kivétel nélkül igen finom volt, gyönyörű a krtje bár parányi, de a gyerekeknek élmény volt, a pincérek kedvesek, figyelmesek, nem vertek át bennünket és nagyon jól éreztük magunkat. A toalett kifogásolhatatlanul tiszta volt, a poharak terítékekkel együtt., már azóta jártunk itt és isteni a harcsa halászlé, ígérem, hogy máskor is megyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

Én imádom a kávézót, bárhová megyek Pesten vagy Budapesten hozzá megyek kávézni, mert mindenhol ugyanaz a minőség!!!!!!. A Frei-hez igen személyesen hozzá megyek, és olvasom a könyveit. Mindig is nagyon izgalmasak voltak a riportjai és a könyvei is. Becsülöm ezt az embert, bár megdöbbentett amikor elment a családjától, a gyerekeitől.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely