M. Róbertné

M. Róbertné

6 értékelés

Angex Angol használtruházati üzletlánc Makó

Szeretem ezt az üzletet, az eladó lányok kedvesek. Legtöbbször találok valamit magamnak. Negatívum talán, hogy a férfiruhák nincsenek külön válogatva, mint a gyermek, vagy a lakéstextil, és így, amikor csak a férjemnek szeretnék valamit sokkal több időbe telik találni valamit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Vannak jó akciók, de sajnos ha tehetem nem megyek be, mert nemritkán ugyanannyi időt kell sorban állni, mint a vásárlás maga. Kevés az eladó. Ezen kívül hátrány, hogy az Erzsébet utalványt nem fogadják el.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Az országos akcióban meghirdetett termékek sokszor hamar elfogynak, vagy nem is kap az aáruház. Kicsi és hiányos a választék, lehetne tisztább és rendezettebb. Kevés az eladó. Inkább a hódmezővásárhelyiben vásárolok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Kissé drága, viszont kedvesek az eladók, és Erzsébet utalványt is elfogadnak. Jó a nyitvatartása is az üzletnek. Negatívum, hogy soha nem veszik le a felvágottról a műanyag csomagolás és úgy szelik fel!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korzó Gyógyszertár

Kedvesek, udvariasak és segítőkészek a gyógyszerészek. Jó helyen van, nekem megfelelő a nyitvatartás is. Szinte mindig van az, amit keresek, vagy, ha mégsem rövid időn belül vállalják, hogy beszerzik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Kissé drága, viszont jó a váálaszték, általában mindent megkapok itt és Erzsébet utalványt is elfogadnak. Jó a nyitvatartása is az üzletnek. Ezen kívül pozitív, hogy a felvágottakról mindig leveszik a műanyag csomagolást és úgy szelik fel!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely