Czene Andrea

267855_254283307921734_7389781_n.jpg

5 értékelés

Szabó Imre Hair and Beauty

4-5 éve járok ide fodrászhoz. Mindig nagyon udvarias, kedves minden ott dolgozó, kellemes családias hangulat van a szalonban.
Szakmailag pedig igazi profik.
A szalon nem olcsó, de én azt vallom, hogy a minőséget meg kell fizetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

A termékek nagyon finomak, legyen az fagyi, sós- vagy édes süti. Imádom. A kiszolgálás az esetek többségében bonyolult, szervezetlen, a kiszolgálók pedig nagyon fapofák. Jó lenne ha kényelmesen le lehetne ülni és kényelmesen elfogyasztani a sütiket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bocanova Étterem és Pizzéria

Nincs központi helyen, de igazán érdemes megkeresni. Igényes, hangulatos, olasz étterem, ahol kiváló alapanyagokból és remekül főznek. A gombalevesüket és a tiramisut mindenkinek meg kell kóstolni... Van házhozszállítás is. Mióta megismertük a pizzát is csak innen rendeljük. Nem a legolcsóbb, de igazi vékonytésztás és isteni finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Optik-Med Sasszemklinika

Megbízható, kedves, hozzáértő személyzet. Nincs nyomasztó "kórházi" hangulat... Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az én szememet 12 éve műtötték, és azóta is kiválóan látok, pedig minden nap számítógép előtt ülök 8-10 órát. És a páréves, ingyenes kontrollon éppolyan szívélyesen bántak velem, mint amikor a műtétre vártam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Szabó Imre Hair and Beauty
Krisztina körút 45., 1013 Budapest