H. István

H. István

7 értékelés

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Már két ízben töltöttem 4-4 napot a Liget Hotelben, és mindkét alkalommal nagyon jól éreztem magam. Az igényesen kialakított szálloda már a honlapjával is elnyerte tetszésemet, egyszerű, jól áttekinthető és informatív, minden fontos információ könnyen megtalálható. A foglalás és visszaigazolás is gyorsan és korrektül történt. Megérkezve a szállodába udvarias személyzettel, renddel és tisztasággal találkoztam. A szoba berendetése és felszereltsége is hibátlan. A környék ideális a pihenésre, kikapcsolódásra. A Holt-Körös, a közeli Víziszínház, a Pepikert nevű híres szarvasi Arborétum, és legújabban a közelmúltban megnyílt Mini Magyarország kihagyhatatlan látnivalók. A Liget Hotelről apartmanházaival, wellness részlegével, kalandparkjával és gyermekbarát szolgáltatásaival csak jó benyomásaim maradtak. A félpanziós étkezés mennyisége és minősége is kifogástalan volt. Ha módom lesz, mindig szívesen térek vissza erre a helyre, ahonnan sugárzik, hogy a vezetés és az alkalmazottak nem pusztán munkának tekintik feladatukat, hanem szívvel-lélekkel végzik munkájukat. Mindenkinek szívből ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mini Magyarország

Áprilisban nyílt, azóta folyamatosan bővül a szarvasi arborétum területén lévő makettpark, ahol Magyarország nevezetes épületeit láthatjuk kicsiben. Nagyon érdekes, az arborétummal együtt, kellemes órákat töltöttünk el itt. Ha erre jársz, ne hagyd ki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Royal Panzió

Már harmadik éve vagyok itt visszatérő vendég. Első látogatásomkor beleszerettem ebbe az igényesen kivitelezett panzióba és a közeli gyógyfürdőbe. A rendkívül tiszta házban kis létszámú, családias, kedves személyzet fogadja a vendégeket, akik gépkocsijukat a bekamerázott udvarban biztonságban tudhatják. A szobák felszereltsége sok szállodai szobáéval is versenyre kelhetne. Külön érdekesség, hogy a szobák festése, ill. burkolása is különböző színű, mintázatú, így ha tetszik, akár piros, vagy csíkos szobát is választhatunk. A szobaár a bőséges büfé rendszerű reggelit is tartalmazza, és én mindig igénybe veszem a félpanziós vacsora lehetőséget is, amely a fürdőben lévő étteremben fogyasztható el.
Közvetlenül a ház előtti villanypóznán egy gólyapár fészkel rendszeresen, így ha megfelelő időben vagyunk ott, akkor élőben figyelhetjük meg a gólyacsalád életét. Nekem idén nagy szerencsém volt, pont akkor jártam ott, amikor kis gólyák kirepültek. Sőt pont arra a néhány napra esett a tiszavirágzás időszaka, amit szintén nagy élmény volt megtekinteni a tiszakürti arborétum közelében.
A panzió szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek, többek között a vendégek javaslatait is figyelembe véve. Mára már az összes szobában jól fogható, ingyenes WiFi internet hozzáférés, a ház wellness részlegében pedig jakuzzi és infraszauna kabin is rendelkezésre áll. Jó időben vidám hangulatú bográcsoláson is részt vettem már, a téli időszakban pedig disznóvágásra is be lehet nevezni!
A panziótól kb. 150 méterre található gyógy- és strandfürdő teszi teljessé a képet, nyáron hatalmas szépen gondozott parkjával, télen pedig a 2 éve átadott új téli fürdőjével. A panzió honlapja jól áttekinthető, informatív, és ami a lényeg, a valóságban is úgy néz ki minden, ahogy a képeken!
Ajánlom mindenkinek, aki szeret nyugalmas, igényes, kedvező áru, barátságos hangulatú helyen pihenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Corvus Aqua****

A szálloda közvetlenül a tó partján található, idilli környezet. Nekem nagyon tetszett, hogy a reggelit, vacsorát a tóparton lehetett elfogyasztani. Ennek persze a hátránya, hogy a szobába minden zaj behallatszik a kerthelyiségből, ami különösen este nagyon zavaró tud lenni. A szoba viszonylag kicsi, egyszerű berendezéssel, gyenge wifi kapcsolattal. A szállodából közvetlenül át lehet menni a szomszédos fürdőbe, ahova a hotelben kedvezményes jegyet lehet vásárolni. Az étkezések minősége és mennyisége elfogadható volt. A tóparti sétán és a fürdőn kívül más program lehetőség nincs a közelben. Összességében az a véleményem, hogy a 4* -os színvonaltól némileg elmarad a szálló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

Több mint két évvel ezelőtt jártam itt először, addig csak hallomásból ismertem a gyógyfürdőt. Abban az évben adták át az új fedett téli fürdőt. Szép, új kellemes helyet ismertem meg és azóta rendszeresen, minden évben meglátogatom Cserkeszőlőt ill. a fürdőt. Télen és nyáron is nagyon kellemes hely. Nyáron a nagy, szépen gondozott szabadtéri strandon minden korosztály megtalálhatja a neki való szórakozási, pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket. Ponyvacsúszda, hullámfürdő, gyermek- és gyógyvizes medencék állnak rendelkezésre. A színpadon szórakoztató műsorokat rendeznek. Amit nagyon szeretek, hogy a karszalaggal ki-be lehet járni a nyitvatartási idő alatt! Az önkiszolgáló étteremben sokféle, jó ízű és méretes adag étel közül lehet válogatni, igazán elfogadható árakon. Télen pedig a fedett fürdőben gyóg- és élmény medencék közt válogathatunk. Új sószoba és szauna részleg is van. Legújabban már ingyenes WiFi is van a strandon.
Ja, és szállásként szerintem a legjobb a Royal Panzió!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szerencsemák Panzió

Már nem először jártunk Kehidán, de most nagyon örültünk, hogy rátaláltunk a Szerencsemák Panzióra! Egy hely, amelyik azt nyújtja - vagy talán még kicsi többet is - , amit a kulturált, szép és informatív honlapja alapján vár az ember. Kedves udvarias fogadtatás, figyelmes, segítőkész személyzet, szép, tiszta, igényesen kivitelezett szobák, és berendezés. A félpanziós ellátás minősége is kifogástalan. A gyerekek is kedvükre, csúszdázhatnak, játszhatnak, futkoshatnak az udvarban. Általában igyekszem mindig hibákat is találni, de itt nem sikerült! Összességében elmondható, hogy "mákunk" volt, amiért rátaláltunk erre a panzióra. Egészen biztosan máskor is jövünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Kapitány Wellness****

Szép környezet, a kilátás a várra nagyon impozáns, különösen este, amikor ki van világítva. A szobánk átlagosnak volt mondható.
A személyzet korrekt, udvarias, pontos tájékoztatást kaptunk a lehetőségekről. Az étterem, ill. az ételek nagyon jók, a személyzet gyors, kedves, udvarias. A wellness részleget is átlagosnak ítélem. A lovagi tornától egy kicsit tartottunk, azt gondoltuk, hogy amolyan kisgyerekeknek való bóvli lesz, de nagyon kellemesen csalódtunk, igazi, jó szórakozás volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely