Lorinka

Lorinka

5 értékelés

Sugar Shop - Paulay Ede utca

A születésnapom és a lányom névnapja egy hónapban van. Az idén elhatároztuk, hogy egy különleges helyen ünnepeljük meg. A választásunk a Paulay Ede utcában található Sugar Shopra esett. A csodálatos környezet, a szemet gyönyörködtető látvány már az első pillanatban rabul ejtett bennünket. Egy ízléses, szép berendezésű, hatalmas választékkal csalogató, ínycsiklandozóan illatos mesevilágba csöppentünk. A választás nehéz volt, szívem szerint végig kóstoltam volna a teljes választékot. A kellemes, mesebeli környezetben eltöltött idő
gyorsan elszállt, de azóta is visszatérő vendégei vagyunk ennek a csodálatos helynek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orchidea Cukrászda

A közelünkben a legcsodálatosabb cukrászda. Évek óta, bármikor Balassagyarmatra utazunk, mindig betérünk ide. Szép tiszta a környezet, kedves a személyzet, különleges édességek, torták, fagylaltok kaphatók itt. A cukrászda különlegessége, hogy amíg várakozunk, mert itt mindig sokan vannak :), egy monitoron figyelemmel kísérhetjük a csodás édességek készítésének folyamatát. Mindenkinek ajánlom, hogy ha még nem járt itt, látogasson el ide, garantáltan visszatérő vendég lesz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Svejk Vendéglő

Igaz a közelben van, de még 2 hónapja jártam először itt ebben a hangulatos étteremben a családommal. Amikor beléptünk nagyon udvariasan, kedvesen üdvözöltek bennünket. A lenyűgöző környezetben azonnal otthonosan éreztük magunkat. A falakon régmúlt korát idéző képek, tárgyak vannak ízlésesen elhelyezve. Az étlap hatalmas választékkal áll a vendégek rendelkezésére. A finom, ízes magyaros ételek mellett szlovák nemzeti ételek is választhatóak. A gonddal, hozzáértéssel elkészített étel, az ízléses teríték szemet gyönyörködtető látvány a vendégek számára. Visszatérő vendégek leszünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Muskátli Vendéglő

Évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodás gyermekekkel Hollókőre kirándulunk. Büszkék vagyunk erre a csodás Világörökségre, örömmel csodálkozunk rá a múlt emlékeire. A sok séta és a Várlátogatás során történt Várjátékok után, a Muskátli vendéglőbe térünk be, ahol finom Palócgulyást és ízes palacsintát fogyaszthatunk. A múlt hagyományait őrző környezetben való barangolás, a finom falusi ételekkel való ismerkedés, nagy élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ice Bar

Tavaly egy nyereményjáték hívta fel a figyelmemet erre a különleges helyre. A szerencse folytán 2 személyes belépőt nyertem így elsők közt látogathattunk el ide. A személyzet kedvesen fogadott bennünket és kaptunk egy földig érő thermoruhát, hogy meg ne fázzunk szórakozás közben. Az italt stílusosan, jégből készült pohárban szolgálták fel. A berendezés mesebeli, a környezet káprázatos. Felejthetetlen élmény volt számunkra. Mindenkinek ajánlom, térjen be ebbe az elvarázsolt jégbirodalomba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely