Simóné Cseke Anett

1017005_10202018598681672_3405829399033846905_n.jpg

4 értékelés

Hotel Colosseum****

Igen itt voltam! Nagyon szép és szuper jó volt minden!Biztosan el fogunk menni még ide!AZ ételek nagyon finomak a szobák akár esztétikailag akár kényelmi szempontból nagyon szuperek!Csak ajánlani tudom bárkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mártusz Fodrászat

Nem rég váltottam fodrászt rájuk esett a döntésem,nagyon jó lett a frizurám olyan szuperül levágták,hogy én magam is mindig megtudom csinálni.Mindenhonnan csak a dicséreteket kapom. Az egész család ide jár,mindenki örömére!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fülemüle Csárda

Ha ezen a délvidéki helyen járunk mindig úgy tervezzük az útunkat,hogy legyen az ebéd vagy vacsora ide betérhessünk.Mindig sokan vannak az étterembe,de mindig szorítottak nekünk helyet úgy is,hogy nem volt asztalfoglalásunk.Rendkívül finom ételeik és a figyelemre méltó desszerteket sosem hagyjuk ki a személyzet igen kedves és segítőkész.Bármilyen köret vagy nem tetsző dolog is legyen az ételben azt mindig úgy alakítják a vendég kérésére,hogy az maximálisan megfeleljen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Colosseum****

A nyár vége felé voltunk itt, nagyon nyugodt barátságos hely.Az ételek nagyon ízletesek még is mindegyikben volt valami különlegesség,igen nagy választékkal.A fürdő tiszta a pihenés kellemes környezetével minden igényt kielégítő!Biztosan visszafogunk ide látogatni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely