P. László

photo.jpg

4 értékelés

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Többször jártam ott. Minden esetben tisztaság, rend és nyugodt légkör fogadott. Játékos gyermekprogramok az ifjaknak, hangulatos vizitorna az idősebb korosztálynak. Zöld fü, árnyékot adó fa. AJÁNLOM !!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tóth Vendéglő

Utóbbi időben rászoktunk erre a vendéglőre.Megfogott az udvariasságuk, a vendégekkel való törődésük. Utoljára szalontüdőt ettem Náluk,- felséges volt. Nem nézik ki a borravalót a zsebedből,szolgáltatnak!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fatálas Étterem

Tegnap a szép idő kirándulásra csábított. Feleségemmel és két iskoláskorú kisunokámmal elmentünk Veresegyházra, a híres medvefarmra. Nagyot sétáltunk, megéheztünk,így beültünk az ott üzemelő Fatálas étterembe, amit úgy reklámoznak, hogy a belépőjegy felét leszámítják a számla összegéből.
két adag gyermek milánóit, egy babgulyást, egy tárkonyos pulykaragulevest és egy pohár sört rendeltünk. Fizetéskor Piroska nevű felszolgáló közölte,
hogy ez nem mennyiség, nem érvényesíti a járó kedvezményt. A szervízdíjat természetesen felszámolták, ahhoz nem volt kevés a fogyasztásunk.Vagy az asztalra váró tömeg, vagy faradtságom miatt nem cirkuszoltam, nem kértem a panaszkönyvet. Azért pofátlansának tartom az eljárást, és ajánlom minden ott étkező részére tanulságként.
panaszkönyvet, nem tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

La-Guna Étterem & Pizzeria

Maximálisan egyet értek a fenti értékeléssel. Mi évek óta járunk oda Családdal, barátokkal, és nem volt eddig semmi kifogásolnivalónk. Az étel finom, a kiszolgálás udvarias. Egy apró szépséghiba lehet esetleg- amikor torkos csütörtök van, az csak féltorkos, mert az ital teljes áru.
Ez nem von le semmit a hely jóságából. Ajánlom mindenkinek, aki elérhető közelségben él.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely