Orsolya Szabó

10345775_885465394813141_8568712091514123891_s.jpg

5 értékelés

Háda Angol Használtruha Kereskedés

Nagy és széles választék,mindenki megtalálhatja a neki tetsző, illetve méretben jó ruhákat, köszönhetően a sűrűn cserélődő árukészletnek. Pozitív még a sok akció, viszont az eladók lehetnének kedvesebbek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

A termékek: cipők, táskák, harisnyák mind a megszokott Deichmann minőségűek: vannak kevésbé és vannak igazán jó minőségű termékek (jó ár-érték arányban). Az eladók kedvesek, segítőkészek, a kiszolgálás gyors.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boci tejivó

Gyakran járok a Bociba, mert a hely hangulatos, az ételek finomak (meleg és küllemre is éttermi szintű), az áruk sem (főleg a menük) magas. A kiszolgálás gyors és pontos, az eladók kedvesek. Nagy pozitívum továbbá az éjjel-nappali nyitvatartás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City

Szeretem a Szegedi Cinema City-t, mert a helyszín modern, kényelmes, barátságos, a jegypénztárnál kedvesek és segítőkészek az eladók, a büfénél pedig pontos és gyors a kiszolgálás. A választék is hatalmas mind a filmek, mind pedig a ropogtatnivaló terén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gaka Kínai Étterem

Szeretek a Gaka Kínai étterembe járni, mert a kiszolgálás gyors és pontos, az eladók kedvesek, az ételek minősége kifogástalan mind küllemre, mind hőfokra és ízre. Lehet helyben fogyasztani, de akár elvitelre is kérhetünk a választékból (ami elég nagy, variálhatjuk a köretet és a főételt kedvünk szerint). Este, zárás előtt pedig fél áron juthatunk hozzá az ételekhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely