K. Anikó

K. Anikó

7 értékelés

Pléh Csárda Étterme

Sajnos ritkán jutunk el étterembe, de a Pléh Csárdát mindenkinek tudom ajánlani. Jók az árak, nagyon finomak az ételek, nyugodt környezet és kultúrált a kiszolgálás. A mosdó is mindig tiszta, rendezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Általában gyorsan sorra szoktam kerülni, bár ez nem mindig jellemző. Vannak nagyon kedves ügyintézők, de ezt mindenkiről nem tudom elmondani. A szakmai felkészültségüket jóra értékelném, bár nem mindig vannak a helyzet magaslatán. A nyitvatartási idő nem a legjobb, aki dolgozik, szinte sosem jut el a bankba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Radnóti Miklós Gimnázium

A legjobb középiskola szerintem Magyarországon. Annak idején én is ide jártam. Nagyon szép az iskola, a sportcsarnok kiváló. A tanárok szuperek. Régen érettségiztem, de szinte mindenre emlékszem még, amit ott tanultam. Emberségesek, diákközpontúak, humánusak. Csak jó dolgot tudok elmondani az iskoláról. A továbbtanulás esélye ebből az iskolából szinte 100%.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boja szerviz

Nagyon precíz, gyors és olcsó árakkal dolgozik. Többször szerelt nálunk háztartási gépet és mindig nagyon elégedett voltam vele. Azóta is működnek a dolgaink, nem kellett újat venni. Megbízható, pontos. Ajánlom mindenkinek, akihen háztartási gép javítására lenne szüksége.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Jánosfy Éva gyermek háziorvos

Sajnálom, hogy nyugdíjba ment a doktornő. Nagyon alapos orvos, kedves, megértő. Szerencsére nem sokat kellett járnunk hozzá, de mindig maximálisan meg voltunk vele elégedve. Ezúton is köszönjük munkáját, amit értünk és más gyermekekért, családokért tett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunakeszi 2. Posta

Sajnos mindig rengeteget kell sorbaállni. Sokszor csak egy ablak van nyitva, ami kevés ennyi környékben élő embernek. A dolgozókkal maximálisan elégedett vagyok, kedvesek, kulturált a kiszolgálás. Biztos vagyok benne, hogy rengeteget dolgoznak és a sok "okos" ügyfél után is van türelmük mindenkihez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Part Café Étterem és Panzió

Nagyon színvonalas hely, jó a kiszolgálás, isteniek az ételek. Egy a baj, hogy nagyon drága.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely