M. Katalin

424228_193663314071506_426245851_n.jpg

2 értékelés

Thermál Hotel Harkány****

A szällodäban märciusban töltöttünk el 5-napot, kuponos akcio kereteben aminek resze volt egy ältalänos reumatologiai vizsgälat es nehäny kezeles.A vizsgälatot vegzö föorvosnö vegtelenül kedves, alapos es odafigyelö volt.Tanäcsokkal lätott el bennünket, felirt nehäny kezelest, persze ez az idö rövidsege miatt nem volt hatekony,de izelitöt kaptunk az itt folyo gyogyitäsbol! Hasonlo odafigyelest tapasztaltam a gyogytornäsz hölgynel is.Nagyon jonak talälom,hogy a gyogyviz elvezeteert nem kell a nagyfürdöbe menni, ez häzon belül megtalälhato. A wellnesz reszleg csendes, kellemes, nem volt zsufolt, kedvünkre välogattunk az elmenymedence es a gyogyviz között.Sok egyeb szinvonalas kezeles es szolgältatäs van a kinälatban.Valoban alkalmas a szällo egy hosszabb egeszsegügyi kurära. A recepcion is örömmel tapasztaltam a kezseges segitseget! Elutazäsunk napjän /Märc.15.-en/ volt a nagy hoeses.Minden informäciot megkaptunk az utazäsi körülmenyekröl, söt az is felajänlottäk, hogy maradhatunk, ha nem akarun elindulni az idöjäräs miatt! Öszegezve:szivesen visszaterünk es bätran ajälom mindenkinek ezt a hotelt pihenes es gyogyuläs szempontjäbol is
Mäcsai-Matos Katalin

Hasznos ez a vélemény? Igen

Puchner Kastélyszálló****

Nem elösször järtunk itt, a fürdöt mär regebben felderitettük!Az elmult ev öszen a kastelyt is megismertük! Näszajändekba kaptunk nehäny csodäs napot ebben a multidezö elegans környezetben, ötvözve a mai kor kenyelmevel.A pompäs föuri lakosztäly. a behütött pezsgö, barätaink üdvözlökärtyäja az aztalon värt bennünket.Nemleven" ifju", csak frissen häzasodottak azert nem csak a szobäban töltöttük az idöt! A Marokkoi stilusu fürdöt is szivesen lätogattuk, de felfedeztük az ujonan ätadott wellneszreszt a palotaszärnyban, ami nagyon elnyerte tetszesünket.csendes, nyugodt,nem zsufolt, hangulatos kis sziget!
Este a lovagteremben közepkori hangulatban, zenevel, gyertyafenyben izletes vacsorät fogyasztottunk , ami utän igazän jolesett az esti seta a hangulatosan kivilägitott parkban.Reggel az oriäs erkelyröl gyönyörködhettem az öszi szinekben pompäzo termeszetben, panorämäban. Sajnos az elmenybirtok nem müködött, de a maga csendes nyugalmäval is elmeny volt a delelötti seta .A bejäratnäl a päncelozott katonäk vigyäztäk a rendet.Az öszi nap simogatta a sütkerezö ällatokat.Kiprobältuk az elektromos tekepälyät, ami szinten nagyon hangulatos környezetben van.A kemence längjänäl megmelegedtünk/a kondigepeket hagytuk pihenni/!
Mindenütt kedves, mosolygos szemelyzet leste ohajunkat-sohajunkat!
Igazän Uri környezetben Urnak erezheti magät itt az ember
Csak ajänlani tudom! Mindenki jolerezheti itt magät! Csalädok gyerekekkel, pärocskäk, vagy akär egyedülällok, mindenkinek akad erdekesseg, elmeny böven ebben a kellemes idöutazäsban.

Hasznos ez a vélemény? Igen