N. Tamásné

N. Tamásné

5 értékelés

Daubner Cukrászda

Bár a süteményei nagyon finomak, csalódást okozott azzal, hogy nem készítették el azt az esküvői tortát, amit kértünk, semmi extra, csak a rendelkezésre álló bugyirózsaszín rózsa helyett szerettünk volna rá pinket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Horváth Cukrászda

A finomságok mellett a kiszolgálás is kiemelkedő. Az esküvői tortát kényelmesen elhelyezkedve, fagylaltot eszegetve lehet kiválasztani. Majd a velünk foglalkozó kiszolgáló a cukrászda és a saját ötleteinek tárházával segíti a döntést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hisztéria Kávézó

A fagyi nagyon finom, de a fagyit mérő kislány valami elképesztően utálja a vendégeket. Legjobban az háborítja fel,ha kiderül, hogy az elsőként megjelölt három gonbóc helyett mégis négyet szeretnék, mert megláttam még egy kedvencemet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magdalena Merlo Étterem

Valóban jó a konyha, finomak az ételek. Az árak is az ésszerű kategóriába tartoznak. A kiszolgálást már nem tartom egyértelműen jónak. Furcsállom, hogy még mindig divat nálunk a morcos pincér. Azt pedig, hogy a három személyes asztalnál, ami könnyedén körüljárható lett volna, egyikünket csak a másik kettő feje fölötti átnyúlással érték el, stílustalannak tartom. Egy ilyen jó nevű étterem ezt már nem engedheti meg magának.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mona Lisa Divatszalon

Méretemet az angol nyelvű irodalom Plus Size 50+-ként illeti, nagyon diplomatikusan. Elképesztően nehéz vállalkozás ruhát vennem. A Duna Plazaban levő divatszalonban nemcsak ruhában volt meglepően jó választék, de az eladónő is a kellemes meglepetés kategóriába tartozik. Intelligensen kezeli, hogy ő csinos és vékony, én meg nem, segít az egymáshoz illő darabok megtalálásában, de nem erőlteti rám egyiket sem. Segít a véleményével, de nem kinyilatkoztat. Nagyon jó élmény volt, jövök máskor is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely