K. Katalin

K. Katalin

6 értékelés

Adria Ételbár

Nagy adagokat adnak,és gyors a házhozszállítás. Negatívum: meglepődve tapasztaltuk,hogy a Gyros tál körete szokásos hasabburgonya hanem stakeburgonya,és ezt nem közölték a rendeléskor. A kisfiam pedig csak a hasabburgonyat szereti...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Nagyon szeretjük nemcsak a finom ízek miatt,hanem a szuper akcióik miatt is. A kedvességüket pedig a következő eset mutatja, amikor az egyik ottani étkezésünk után hazatérve tapasztaltuk,hogy elhagytuk a pici lányom egyik játékát. Felhívtam őket, nem talalták-e meg az asztalok között,és nagyon segítőkészen utánanéztek s visszahívtak!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hüse Vendéglő

Nagyon családias hangulatú étterem,finom,különleges izekkel. Ezt csak fokozta az a talpraesettség és kedvesseg, ahogyan megoldották, hogy a pici lányom megetessem egy csendes helyen.S ezalatt melegen tartották a már megrendelt levesem .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erdőspuszta Club Hotel-Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Gyönyörű környezetben hatalmas komplexum,mégis családias hangulat,remek személyzettel. A rendelés megérkezéséig illetve vacsora után hatalmasat sétáltunk a vendéglő csodálatos kertjében, a tó körül, amit a gyerekek is nagyon élveztek. Külön kiemelendő, hogy mivel Debrecenen kívül esik,a vendégek kényelméért kisbuszt küldenek igény szerint.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken

Éppen ma (is) itt ebédeltünk.:-) Nagyon segítőkész és türelmes a kiszolgáló személyzet,mire kivalasztjuk a család minden igényének megfelelő finomsagokat. Imádom,hogy minden színtiszta husi,a ropogós bunda isteni még a csípőset is megeszem. Az ujratoltheto üdítő pedig zseniális!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Paripa Csárda

Igaz,hogy Debrecentől kicsit távolabb kell menni,de nagyon jól megközelíthető és megtalálható hely,igazi csarda-hangulattal.Tetszenek a külön napok:Grill nap, halas nap, kemencés ételek napja stb. Azt hiszem szerdánként félárban ehetünk.Amikor pedig ott voltunk a szüleim házassági évfordulóján még táncoltunk is,mert élő zene és táncelőadás volt ,egy német csoport csak amult-bamult.:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely